Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 21 augustus 2013

Uitslagen APK

Afgelopen maandag mocht ik weer naar het ziekenhuis, dit keer voor de uitslagen van de APK keuring.. Best relaxed ging ik er na toe.
Aangekomen in het ziekenhuis, 9 uur.. Pff dat was vroeg mijn bedje uit, maar goed we werden in een kamertje gezet en toen was het wachten op de arts.

Toen de arts er was, mochten we mee lopen naar zijn kamer.
Eigenlijk was alles heel goed. Longfunctie stabiel, longfoto was goed.. Alles was hetzelfde of in ieder geval bijna hetzelfde als 3 jaar terug. Helemaal super natuurlijk.. Op dit moment is de CF stabiel jeeeh :) Nog wat gepraat te hebben over toekomst plannen mocht ik weer naar huis.

Over 1,5 week, om precies te zijn 1 September is er weer het jaarlijkse Bloemencorso! Dus heb ik uit voorzorg een AB kuur meegehad, stel het gaat fout, dan kan ik gelijk beginnen haha. Hopelijk is dit niet nodig, maar aangezien het de laatste 4 jaar wel nodig was, is het wel handig om in huis te hebben..

Ik hoef pas in november terug te komen, dit keer hebben we een duo afspraak, ook mijn broertje moet die dag. Voor ons maken ze een uitzondering, omdat anders kunnen we 2x in een week rijden, en nu dus maar 1 keer.. Aangezien wij toch in 1 huis wonen, in 1 auto zitten en echte broer en zus zijn, waar dus af en toe ook wat gestoeid wordt, hebben ze deze keer ons samen geplant.. Scheelt een hoop tijd, bezine en parkeerkoste, die zijn trouwen ook niet te flauw.. Dure grappen elke keer als je terug naar huis wilt...

Liefs xx

2 opmerkingen: