Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 11 september 2013

Van alles..

Er is weer een hoop gebeurd sinds mijn laatste blog. Om te beginnen was het 1.5 week geleden bloemencorso. Het grootste Corso wordt bij ons in het dorp gehouden. Reuze fanatiek was ik dit jaar met het helpen van de wagen. Al mijn vrije uurtjes stopte ik erin.. 4 jaar geleden deed ik het ook, waarbij ik toen ook nog eens 35uur erbij deed werken, toen ging het vreselijk fout eind september.. Tot nu toe gaat het goed, hoest wel wat meer, maar had al gelezen dat ik niet de enige CFer ben die deze tijd meer hoest.. Dus we houden het maar even op het weer.. Vorige week liep ik in bikini rond en nu loop ik met jas en sjaal rond.. Dat kan ook niet gezond zijn.. Dit jaar had ik tijdens het bouwen van de wagen en werken goed onder controle.. Marco heeft me hier en daar wel wat moeten tegenhouden, dat is maar goed ook denk ik zo.. Marco voelt alles haar fijn aan :) Ik kan vaak nogal eigenwijs zijn, of de vermoeid keihard negeren. We hebben wederom een mooie 5e plaats behaald en heb een geweldig corso gehad!

Afgelopen weekend ben ik samen met Marco een weekendje weg geweest. We zaten in de buurt van Raalte (Overrijsel). Zaterdag hebben we 30 km gefietst, dit was eigenlijk te ver voor mij. Maar dat merkte ik pas achteraf. Zondag hebben we nog even gezwommen en verder hebben we spelletjes gespeeld en gewoon lekker samen geweest. Was gewoon echt even fijn om met z'n tweetjes weg te zijn.

Afgelopen maandag ben ik voor het eerst naar Zumba geweest. Ik heb altijd aan streetdance gedaan (9 jaar lang), maar sinds 7 jaar ben ik ermee gestopt. Maar ik merkte dat ik het dansen echt miste. Streetdance vond ik toen al erg pittig en zwaar. Ik hoorde van een collega van mij dat zij op Zumba zat, afgelopen maandag was het zover. Ik had een proefles om te kijken of ik het leuk vond en of ik het wel aankan.. Ik moet zeggen ik kan het aan, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik merk wel dat als ik naar de andere in de groep kijk ik toch duidelijk minder lucht heb.. Maja ook hierin Ben ik weer eigenwijs en ga dan gewoon door, dat ik dan ' s avonds met hoofdpijn in bed lig, daar trek ik me dan weer niks van aan. Volgende week maandag ga ik weer. Ik vond het super leuk en met mijn doorzettingsvermogen moet het vast gaan lukken.

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten