Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 13 oktober 2013

Jaartje ouder :)

Afgelopen woensdag was ik jarig, ik ben 23 jaar geworden. Die dag zelf heel rustig gedaan, ik zei vorige week dat ik me kei goed voelde.. Helaas ben ik flink verkouden geworden en hoest ik ook een stuk meer.. Marco was die dag ook snot verkouden, dus zaten we nogal apart, hij in de ene bank en ik in de andere.. Beetje jammer hihi, maar hij wilde mij niet nog verder aansteken.

Gisteren avond vierde ik het voor familie/ vrienden. Het was een gezellig maar drukke bedoeling. Dus vandaag heb ik een bijkom dag. Gelukkig is het klote weer, dus komt het wel goed uit. Vriendjelief is druk bezig om de carnavals tent op te zetten, want het bouwen gaat ook weer beginnen.
Ik ben gisteren goed verwent door iedereen:) .

Ik mag best trots zijn dat ik de 23 jaar gehaald heb,  CF hebben en 23 worden en dan me eigen nog zo voelen, is helaas niet altijd vanzelfsprekend...
Ik heb altijd geroepen dat ik op mijn 23 op mezelf wilde gaan of samen wilde gaan wonen, dus we zullen zien dit jaar hihi.
Op naar de 24 :)

Liefs xx

1 opmerking: