Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 11 november 2013

Paar % minder..

Afgelopen weekend was het 11/11.. Bij ons in het dorp wordt dat niet gevierd, wij hebben bloemencorso, dus carnaval wordt bij ons niet echt gevierd. Maar bij Marco in het dorp wel, dus daar was ik dit weekend dan ook te vinden.. Vrijdag avond in het cafe, zaterdag heel de dag.. Het klote ervan is dat er gewoon overal gerookt mag worden, mijn vrienden roken dan wel niet, maar dan sta je toch heel de dag in rook.. Zaterdag overdag niks aan de hand, niet hoesten, gewoon gefeest, heel gezellig. Marco wilde 's avonds tegen een uur of half 10 naar huis, normaal ben ik degene die naar huis wil, maar dit keer was hij het en omdat ik geen sleutel had van zijn huis moest ik mee. Achteraf gezien was dit ook de beste keuze. Wij lagen zaterdagavond om 10 uur in bed haha, nog nooit gebeurd hihi.
Na een lange nacht slaap werd ik wakker met rot hoestje, ook had Marco mij 's nachts een paar keer wakker gemaakt omdat ik "eng" ademhaalde. Ik was niet benauwd, dus zijn we verder gaan slapen. Gisteren overdag heel veel gehoest.. In de avond werd dit gelukkig minder en dacht dat ik alle rook er wel "uitgehoest" zou hebben..

Vanmorgen stond er een bezoekje aan het EMC geplant, niet heel handig naar z'n weekend, mja het stond nu eenmaal zo dus hop vanmorgen om 7.30 de auto in pff heel vroeg, reden we gelijk een dikke file in, net op tijd (9.10u) kwam ik aan in het ziekenhuis.
Mijn longfunctie was 6% minder dan de vorige keer, best balen, maar na z'n weekend niet gek natuurlijk. De arts snapte mij en vond het gek dat ik juist vandaag de afspraak had gemaakt, ik had er gewoon niet bij nagedacht maja.
Het hoestje vond hij niet fijn klinken. Dus wachten we de bloeduitslagen even af. Vallen die tegen dan krijg ik een kuurtje Cipro, heb ik volgende week nog steeds z'n hoestje -ik moet zeggen, het is al een stuk minder- dan begin ik ook met Cipro.
Het is dus allemaal even afwachten..

Als er nieuws is dan horen jullie het.
Fijne avond!

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Waarom blijf je dan ook, Een hele dag in de rook, daar betalen wij gewoon keihard de rekening voor. Maar er moet natuurlijk gewoon geleefd worden, zo was ik het weekend tussen de vrachtwagens van de preproloog te vinden. Ook veel rook, en sommige reden echt zonder roetfilter.

  Sterkte, en ik hoop dat het hoestje snel slijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gek daar nog gerookt wordt
  Om amsterdam kun je dat asogedrag makkelijk ontlopen. Clubs, kroegen etc
  Nergens wordt nog gerookt. Een enkel klein cafeetje, maar daar kwam ik toch al niet
  Het platteland neemt het kenmelijk niet zo nauw.
  Vervelend voor je. Ik zou zon gelegenheid iig aangeven bij de keuringsdienst van waren. Succes met de hoest  BeantwoordenVerwijderen