Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 11 december 2013

Update..

Oeps een maand geen blog geschreven..
Toch is er in een maand weer het een en ander gebeurd..

Het hoestje werd maar niet minder, dus besloot ik maar te starten met Cipro, nu bijna 3 weken later kan ik nog niet echt zeggen of het echt geholpen heeft. Ik hoest wel wat minder, maar om nou te zeggen dat het echt een stuk minder is nee.. Soms hoest ik een dag bijna niet, maar soms ook wel met het gevolg dat ik soms door het hoesten gewoon moet overgeven.. Balen..
Mijn gewicht is stabiel, ben niet benauwd, dit was ik 3 weken geleden ook niet.. Het was en is die stomme hoest.. Maja aan de andere kant denk ik, bij CF hoort hoesten bij.. Dus misschien is het ook wel normaal?!
Ik heb al voor mezelf besloten dat ik het nog even aankijk (Lees; tot na de feestdagen en oud en nieuw). Want als ik nu ga bellen dat de Cipro toch niet het gewenste resultaat heeft geleverd kan ik mijn spullen pakken en een enkeltje nemen naar Rotterdam, nou dat dacht ik dus niet.. Want dan wordt het dus niet stappen met oud en nieuw.. Dus dan kan ik beter daarna een enkeltje nemen als het moet, want dan heb ik meer tijd.. En ben ik begin maart weer opgeknapt om Carnaval te gaan vieren..
Er zullen vast mensen zijn die mij niet snappen en dat je gezondheid voor alles gaat, tuurlijk dat is ook zo en als het echt niet gaat, dan trek ik wel aan de bel.. Maar zolang ik nog gewoon alles kan doen wat ik op dit moment doe, dan is een opname in mijn opzicht niet nodig..

Tot de volgende keer!
Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten