Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 8 mei 2014

Controle net als vroeger..

Toen ik vroeger op controle moest in het kinderziekenhuis, was het altijd een grote dolle bedoeling.. Lachen met de dokter, beetje praten over hoe het ging, ik zei altijd goed.. De dokter had hier nooit wat op aan te merken en gingen we met een afspraak over 3 maanden lachend het ziekenhuis uit..

De laatste jaren zijn de gesprekken bij de longarts wel iets veranderd, natuurlijk ben ik nu volwassen en dat is op zich al iets anders, maar de laatste jaren of maanden zijn het vooral serieuze gesprekken over hoe ik mijn longen zolang mogelijk in top conditie moet zien te houden. Vandaag was het weer een beetje net als vroeger. De longarts vroeg hoe gaat het? Dus ik zei goed, ik heb alles onder controle, waarna de dokter nogal moest lachen en ik dus ook.. Hij was zeer tevreden. En zo trots op mijn gewicht.. Ik weeg 10 kilo meer dan 2 jaar geleden, de vervelende schimmels in mijn longen zijn al een tijdje niet meer gekweekt!! Yesss!! Toen ik vertelde dat ik de 10 km ga hardlopen op 5 Oktober, reageerde hij kei leuk!! Als hij niet hoeft te werken komt hij me aanmoedigen! Hoe cool is dat!!  :)

Ook kwam ik Elise nog tegen! Nog even met haar gekletst! :)

Alles was gewoon een keer goed!!! Hij had er niks op aan te merken! Ik hoefde zelfs geen bloed te laten prikken, dat is serieus de eerste keer sinds ik in het EMC zit dat ik geen bloed hoef te laten prikken. Dus liep ik het ziekenhuis uit met een prachtige longfunctie van 67%, zonder AB kuur of iets..
Groot onderzoek wordt geplant dus daar krijg ik bericht van!

Liefs xx

2 opmerkingen: