Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 12 juni 2014

Update

We zijn alweer ruim een maand verder en het gaat nog steeds allemaal goed. Ik hoest wel wat, maar ach het blijft allemaal nog binnen de grenzen van aan de bel trekken. Dus inmiddels ook alweer 2,5 maand AB vrij..

Met het hardlopen gaat het ook allemaal goed. Gisteren hebben we 6.1 km hardgelopen.. Het is nog wel geen 10 km.. Maar we zijn al een eind op weg. En ik heb zoiets van stel nou dat we maar tot de 8 km komen, ook dat is al een hele prestatie, dan loop ik die andere 2 gewoon op karakter. Maar uitlopen zal ik en zonder te wandelen.. En als ik iets wil dan gebeurd het ook hihi.. Dus we gaan het allemaal zien op 5 oktober.

Verder nog 2 maandjes werken en dan hebben Marco en ik lekker 3 weken vakantie! We gaan of kamperen in Spanje of Kroatië.. Daar hebben we al veel zin in, vorige jaar konden we niet op vakantie omdat Marco aan het afstuderen was. Dit jaar gelukkig wel..

Ik zou gebeld worden om een afspraak te maken voor het groot onderzoek, dit is na een maand nog niet gebeurd, dus heb ik gisteren maar een mail naar mijn longarts gestuurd, dat er waarschijnlijk iets niet goed is gegaan, hij gaat er achteraan.. Het zou ook allemaal eens een keer goed gaan.. De communicatie van daar, daar kunnen ze nog wat van leren. Vind dat er de laatste tijd veel dingen niet goed gaan.. Gelukkig ben ik dan wel zo iemand die er achteraan gaat.. Maar het zou niet mogen..

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten