Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 9 februari 2015

Controle EMC

Vandaag stond de controle dag weer geplant. Om 8.00 uur reden wij weg ( mijn broertje moest ook, dus reden wij samen). Bij de longfunctie werden we achter elkaar afgewerkt zodat we samen naar de poli konden lopen.

Mijn longfunctie is exact hetzelfde als november. 62% 2.02 liters.. Dus dat is mooi. Ik ben sinds november druk bezig met werken, Carnavals wagen bouwen, feestjes.. Dus ik was even bang dat mijn longfunctie iets gezakt zou zijn, maar nee gelukkig niet. De arts was ook tevreden. Over mijn voorstel om woensdag na Carnaval te starten met Cipro, vond hij niet zo... Hij snapte de reden die ik had bedacht wel. Maar hij denkt omdat ik nu zo stabiel ben en al 10 maanden zonder AB kan dat de Carnaval wel goedkomt.. Is dit niet zo en merk ik woensdag of donderdag na Carnaval dat het toch niet lekker gaat, kunnen we alsnog starten. De Cipro ligt al in de kelder, dus als het moet ben ik zo begonnen met innemen.
Mijn gewicht is weer mooi toegenomen. Zelfs nog een kilo meer dan november dus dat is alleen maar goed..
Het volgende ziekenhuis bezoek is het groot onderzoek.

Geen bericht is goed bericht.. Ik ga lekker de wagen mee helpen afmaken en nog een beetje (24 uur) werken en dan van het weekend gaan we los!
Alaaaaafff!

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten