Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 4 februari 2015

Update

Het is weer even geleden dat ik een update geschreven heb. Het gaat nog steeds zijn gangetje. Wel ben ik 1.5 kilo afgevallen, maar ik ben weer hard bezig om die er weer aan te krijgen. We doen gewoon even elke nacht sondevoeding en dan komt het goed. Ik hoest wel iets meer, maar ja ik zou Sanne niet zijn om het toch weer tot na Carnaval aan te kijken.. Want ja als ik nu begin met antibiotica, zit ik weer dat ik met carnaval niks kan drinken.. En ik kan best lol maken zonder alcohol, maar als je met Carnaval nuchter tussen al die zatte en aangeschoten mensen staat is de lol er snel af..
Maandag moet ik op controle in het ziekenhuis, ik ben benieuwd.

En heb samen met Marco afgesproken dat ik ga voorstellen om gewoon woensdag na Carnaval te starten met Cipro, gewoon uit voorzorg en niet wachten tot het echt niet meer gaat en dat ik net als de 2 jaren hiervoor in het ziekenhuis kom te liggen. Misschien helpt dit. Wel moet ik het nog even met mijn longarts overleggen wat zijn mening hierover is.
Verder gaat mijn vrije tijd en energie nu vooral op aan het bouwen van de wagen. De laatste loodjes.. Met de kleding zijn we al een heel eind. De wagen komt er goed uit te zien en het is vooral gezellig.. :)
Dat de relatie tussen mij en Marco zich nu vooral afspeelt in de bouwtent met 10 man erbij, dan is dat maar even zo. Straks hebben we weer zeeën van tijd om samen te zijn en serieus te gaan kijken naar een huisje!

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Hoezoo geen alcohol bij antibiotica?
  Heb hier nooit last van ondervonden en doe mijn hele leven niets anders,
  wellicht dood de antibiotica de overige bacteriën (aangezien ik verder nooit ziek ben).
  Wellicht moet je niet te zwaar aan de bijsluiter tillen.

  Alaaf...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De werking van de AB is dan minder en je bent sneller zat haha.. 1 keer meegemaakt dat ik ineens in elkaar zakte en me de hele avond niet meer kon herinneren.. Dus dat doen we niet meer.. ;)

   Verwijderen