Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 26 juli 2015

Juli

Het is alweer bijna augustus, wat gaat de tijd snel!
Ondertussen hebben Marco en ik de sleutel van ons huis gekregen en zijn we flink aan het verbouwen.. Vloer eruit. Straks vaste trap naar zolder, dubbel glas met kunststof kozijnen, nieuwe keuken/badkamer.. We hebben nog werk genoeg. We hopen er rond oud en nieuw in de te zitten!
En nu is het allemaal druk druk druk.. Overdag werken, 's avonds klussen.. Hier en daar nog sporten.. Op de 2 dagen dat ik vrij ben rust ik uit omdat het anders niet goed gaat komen met de longetjes..
We merken dat we nu allebei ineens toe zijn aan vakantie.. Moe, geen zin meer om de wekker te zetten. Gelukkig komt dat goed uit want we hoeven nog maar 1 weekje te werken. A.s vrijdag om 18.00 begint onze vakantie van 3 weken. We gaan dit jaar niet echt op vakantie.. We gaan wat klussen in ons huis en wat dagjes weg. Hopelijk zit het weer een beetje mee en dan zijn we hopelijk weer uitgerust om er tegen aan te gaan. Ook staat er nog een controle bij de longarts geplant in de vakantie..

Zolang er geen blog verschijnt moeten jullie maar denken dat alles goed gaat ;)

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten