Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 2 juli 2015

Nieuws!

Oh wat een schande! Dik 2 maanden niet geblogd..
Er is veel gebeurd, maar had niet z'n zin om te schrijven..

De Cipro kuur die ik had, heeft zijn werk weer netjes gedaan! Ook het groot onderzoek is goed gegaan.. Er was niks op mij aan te merken.. Perfecte patiënt haha!
De dag zelf van het groot onderzoek was alles behalve perfect. Ik had geen bed, moest in het dagverblijf mijn tijd door komen.. Waar iedereen in en uit loopt.. De diëtiste was op vakantie en zou mij de week erna bellen (niet gebeld) De fysio was er wel! En ondanks mijn Cipro kuur verbeterde ik mijn record met de looptest en ze zat vol bewondering na mij te kijken! Maatschappelijk werk liep uit en ging het niet halen om mij die dag te zien, ze zou de dag erna bellen (Niet gebeld). Toen op naar de CT scan.. Ik kreeg te horen dat ik op de planning stond voor 29 mei (het was die dag 29 april) Dus een flinke discussie dat ik echt niet een maand later voor 5 minuten terug zou komen. Uiteindelijk kon de CT scan bij de eerste hulp gemaakt worden..
Bij de longfunctie liep gelukkig wel alles op rolletjes en hoefde ik voor het eerst niet in de "telefooncel".
Mijn longarts was op z'n zachts uitgedrukt niet blij hoe die dag voor mij is gelopen en gaat officieel een klacht indienen! Ben benieuwd!

En dan mag ik het eindelijk zeggen! Marco en ik gaan samenwonen!! Aanstaande maandag krijgen wij de sleutel van ons huis in Prinsenbeek (ligt naast Breda). Er moet nog een hoop geklust worden, dus het duurt nog even voor we erin kunnen! Super leuk allemaal! En vooral ook best spannend! We kunnen niet wachten.

Verder proberen we deze warmte dagen door te komen! Morgen een lange dag werken.. En verder zit ik binnen.. Elke keer als ik een hoestbui krijg loopt het zweet over mijn lijf.. Dus goed drinken, veel zout nemen en vooral niks doen dan overleven we dit wel ;)

Nu heb ik jullie wel weer bij gepraat! ;)

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten