Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 31 mei 2016

Opname

De titel zegt het al, ik lig opgenomen in het ziekenhuis ( Erasmus MC). De antibiotica die ik vorige keer gekregen had heeft toch niet goed geholpen. Het hoesten begon binnen 2 weken al erger te worden en ook het geluid van mijn hoestje veranderen in een akelige zeehonden hoest.
Toen ik vorige week een mail stuurde naar het ziekenhuis wist ik al dat het een opname werd..Dus sinds gisteren ben ik in het witte hotel.
Morgen word de picclijn geplaatst, ik heb nu een gewoon infuus die na 3 pogingen en 2 blauwe plekken zit, nu maar hopen dat ie tot morgen middag blijft zitten.
Als alles goed is mag ik vrijdag met thuis infuus naar huis. Ik blijf iedereen achter hun vodde aan zitten zodat ik het weekend lekker thuis ben.
Ik lig op zaal, ook niet ideaal, slecht geslapen vannacht, hopelijk komende nacht beter.

Tot de volgende keer,
Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten