Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 21 april 2016

April

Oh wat een schande dat dit pas mijn eerste blog van dit jaar is..
Vaak had ik geen tijd/zin om een blog te schrijven, of er gebeurde gewoon niks bijzonders..

We zijn nog steeds aan het verbouwen, ondertussen alweer 9 maanden.. Veel werk en doordat we gewoon moeten werken en alles zelf doen (vooral Marco) duurt het gewoon wat langer..
Maar soms begint het wel veel te worden, ik ben soms echt moe.. Op dit moment ook weer een AB kuur, Levofloxacine. Nog nooit gehad, maar omdat de schimmel weer actief is in mijn longen en mijn longfunctie aantast (-7%) heb ik deze gekregen.. Nu maar hopen dat die iets doet. Ben net begonnen, dus nog moeilijk iets van te zeggen.

Vorige maand ook weer groot onderzoek gehad. Fysio zeer tevreden, die 6 min looptest ging me veel te makkelijk af en daarom is besproken of ik volgend jaar niet de piepjes test mag doen.
Diëtiste ook zeer tevreden, op 2 ons na het zelfde gewicht als vorig jaar, prima dus. Ook had ik nog een botscan, ook deze was prima. Longfoto was ook niet verandert en vergeleken december de LF ook niet, maar wel met een jaar geleden, vandaar de antibiotica. Glucose test was ook prima.
Eigenlijk was iedereen wel tevreden, nu alleen nog even die longfunctie omhoog zien te krijgen, want daar baal ik van.

En verder is het werken en klussen.. En elk feestje meepakken die je kan meepakken, dus dat gaat lekker!

Liefs
xx

1 opmerking: