Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 16 december 2015

Door het oog van de naald...

Afgelopen maandag moest ik op controle.. Er was de vorige keer duidelijk gezegd als de longfunctie na 3 weken Cipro niet beter was dat ik dan een opname zou krijgen..Ik zag hier als een berg tegenop. Opname's zijn nooit leuk, maar zo net voor kerst en oud en nieuw zag ik helemaal niet zitten..
Maar ik merkte geen verschil van de Cipro, voelde me net als voor de Cipro gewoon goed.. Alleen de verdomde longfunctie was ineens gezakt..

Dus afgelopen maandag met lood in mijn schoenen naar het EMC.. Die nacht al slecht geslapen, liggen malen voor als ik zou moeten blijven..
Ik blies wel geteld 2% meer... Maja wat is nou 2%, zou het genoeg zijn of toch niet.. Op naar de longarts.. Hij hoefde niet lang na te denken.. Geen opname! Omdat ik me eigen zo goed voel, vol energie, goed op gewicht.. Wilde hij toch gewoon afwachten wat het gaat doen..
Dat betekend met kerst gewoon een wijntje met oud en nieuw lekkere champagne en noem maar op..
Eind maart heb ik groot onderzoek en dan zien we wel weer.. Eerst nog even de Carnaval overleven..
En wat mijn longfunctie betreft, dat gaat wel goed komen zei de longarts. Goed vernevelen en beweging, dat komt wel goed.
Het was een kort maar leuk gesprek! En als nu komende 2 weken alles nog goed gaat, ben ik geen 1 dag ziek geweest in 2015.. Geen werkdag hoeven missen door de CF.. Als ik naar mijn collega's kijk die gewoon gezond zijn, zelfs hun zijn wel 1 of meerdere dagen ziek geweest in 2015.. ;)

Als ik er tijd voor heb een aan denk komt er nog een overzicht wat er allemaal is gebeurd in 2015!
Verder alvast fijne feestdagen!

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten