Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 31 augustus 2016

Vakantie weer voorbij

Daar ben ik weer.. Ik heb allemaal zo druk dat blogger er echt bij inschiet..
Vorige blog vertelde ik dat ik weer net van het infuus af was.. Ondertussen is er weer veel gebeurd.
Ik ben weer volledig aan het werk en we gaan verder met klussen.

We hebben nog 3 weken vakantie gehad. Een weekje Tenerife hebben we meegepakt! Wat een mooi eiland. We hadden een auto en konden zo mooi het hele eiland rond rijden en bekijken, we hebben gewandeld, hier werden mijn longen flink aan het werk gezet. We gingen de berg De Teide opklimmen. Er stond een 3 uur wachtende rij bij de gondels, daar hadden wij geen zin in dus wij vertrokken te voet. Uiteindelijk zijn we halverwege gekomen. 500 meter gestegen en 5 km heen en 5 terug was 10 km gewandeld. Het laatste stuk ging wel zo stijl omhoog en we zagen dat er mensen met stokken en complete uitrusting naar boven gingen. Dat hadden  wij niet dus wij zijn verstandig terug gelopen, eenmaal beneden was de rij weg en gingen we alsnog met de gondel naar de top! Dat ik de volgende dag vol met spierpijn zat was niet erg.
Ook hebben we een tocht door de kloof gelopen, Masca kloof heette die. Ook z'n mooie route gelopen, je moest echt klauteren en sommige stukken waren heel vermoeiend. Gelukkig had ik het liefste vriendje bij die je maar kunt bedenken en hield overal rekening mee.. Hij sjouwde de zware tas en hield genoeg pauze zodat ik bij kon komen! Maar ik heb hem wel gelopen! Ook met de volgende veel spierpijn haha.. Verder gewoon heel relaxed gedaan, de week was zo voorbij.
Toen wij thuis kwamen gingen we naar 1,5 dag een weekend naar Dutch valley. We zaten een weekend op de camping in de regen, onweer en gigantisch veel wind, maar wat was het gezellig met z'n 8e.. En de laatste week was wel zo warm (30 graden) dat we s'ochtend's beetje deden klussen en s'middags lagen we gestrekt aan het zwembad..

Afgelopen maandag moesten we weer aan het werk en zitten we weer volledig in het ritme.. Volgende maand op controle. Ik ben heel erg benieuwd en gaan we een plan bedenken voor die schimmel die maar niet weg wil gaan!

Tot over een tijdje!
Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten