Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 25 augustus 2011

Daar ben ik weer!!

Oeps een maand geleden dat ik een blog geplaatst heb.
Ik zal even kort uitleggen waarom dat ik niks geplaatst heb. Eigenlijk was er niks te vertellen en toen er wel wat te vertellen viel, deed bij ons internet het niet meer. Dus vandaar!

Maar ik ben er weer..
En het gaat redelijk.. Niet super goed, maar zeker ook niet slecht.
Ik ben nu ongeveer 1,5 maand aan het hardlopen, ik wilde het eerst nog even stilhouden om te kijken of het ook echt wel lukt. Ik loop nu 3x in de week hard, met een schema. Dit gaat heel goed. Elke week wordt het iets zwaarder. De eerste weken was ik moe, buitenadem overal kleine pijntjes. Maar nu gaat het al stukken beter en door het hardlopen komt het slijm ook veel beter los. Daardoor hoest ik nu wel mee. Ik heb z'n erge hekel aan de fysio. 2 keer per week verplicht erna toe en dan sporten in de oefenzaal tussen allemaal oudere mensen die van alles mankeren, ik voel me daar echt niet op mijn gemak. Ik had nu dus ingedachten als ik dit tegen mijn arts kan zeggen, dat ik zo fanatiek aan het hardlopen ben, daarnaast ook nog aan het fitnessen. Misschien vind hij het dan goed dat ik naar 1x per week ga. Dat zal voor mij al heel veel doen. Want al vanaf december zit ik daar en ik ben het meer dan beu.. En ik weet wel dat dit erbij hoort en dat er meerdere zijn die naar de fysio moet. Maar we zullen zien. Ik hoef pas over ruim een maand terug op controle, dus nog even volhouden.

Verder heb ik vorige week wel 2x bloed bij mijn sputem gehad. Dit heb ik even aangekeken en na die 2x niet meer gehad. Hopen dat het ook niet meer gebeurd.

En vanaf maandag mag ik weer naar school! Spannend.. Aan de ene kant heb ik er wel zin in, maar aan de andere kant ook niet. Dat werken beviel me wel. Veel vrije tijd, leuke dingen doen. Dat zal nu wel veel minder worden. Maar we gaan ervoor!

Dit was het weer even voor vandaag!

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Hoi meis,


  Super zeg, dat je zo veel kan hardlopen! Heb t zelf ook geprobeerd, maar alllles ging zeer doen :(

  Ik vond het ook altijd verschrikkelijk om naar de fysio te gaan. En ben zelfs jaren niet geweest. Maar ik wordt tegenwoordig "getrild" met een trilmachine. Ik hoef alleen maar te liggen en dan doet zij de rest. ( met een machine op mn thorax, om het slijm los te maken en mn spieren te laten ontspannen) En ik kan je vertellen, het is heeeeerlijk, zie er echt naar uit om naar de fysio te gaan, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha die Sanneke,

  Hehe, eindelijk weer terug in blogland! En ik iedere dag maar kijken en steeds maar geen nieuwe blog, ik begreep er niks van! :-S

  Fijn dat het zo goed gaat met je. Die fysio is inderdaad he-le-maal niks. Ik heb het ook een tijdje gedaan maar ben er snel weer mee gekapt, niks voor mij.

  Grappig dat je schrijft dat je weer naar school MAG. Ik MOEST altijd, haha, had er zo'n hekel aan! Nu zou ik graag gaan, alles beter dan hier he, ( en nu nog opgesploten ook:-( ) maar ja, als je alles van te voren weet......

  Ga zo door ennu.... niet meer zo lang wachten met bloggen hoor!

  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen