Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 1 september 2011

Introductie

Afgelopen maandag was het zover. Ik had vroeg de wekker gezet zodat ik optijd op school aan zou komen. De afgelopen 3 dagen heb ik introductie gehad. 3 vermoeiende maar hele leuke dagen.
Maandag op school aangekomen werden de klassen bekend gemaakt. Ik zit met 26 mensen in een klas waarvan 6 jongens haha.
Die dag was vooral de bedoeling om elkaar te leren kennen en de school. We werden in groepjes gedeeld en moesten door de school opdrachten maken. Rond 4uur mochten we naar huis.

De volgende ochtend moesten we om half 9 er zijn. We gingen een dagje survivallen en kamperen. Bepakt en bezakt kwam ik aan op school en werden met de klas in een bus geplaatst en gingen we richting Eindhoven. Daaraan gekomen gelijk tentje op zetten en gelijk door naar het terrein waar we gingen survivallen. Ik had aan de leiding uitgelegd dat ik CF had en dat ik niet in het water wilde en het rustig aan ging doen. Dit was allemaal prima. Ik heb daarom ook niet alle onderdelen meegedaan, zoals kruipen door de modder, zo snel mogelijk naar de overkant zwemmen in een vieze plas met water..Ik dacht dit laat ik maar niet doen, gelukkig was ik niet de enige. Savonds nog een BBQ, beetje jammer was dat ik nog net 2 stukjes vlees te pakken kon krijgen en dat toen alles op was. Beetje slecht geregeld, sommige hadden 6 stukken op en sommige maar 1. Maar goed, dat is iets voor de volgende keer werd er al gezegd. Na de BBQ met zn alle opstap geweest. Heel gezellig en leuk, maar oo wat was ik moe en het liefst ging ik slapen. We moesten alleen wachten op de bussen om terug naar de camping te kunnen. Daaraan gekomen de tent in en slapen, helaas was het zo koud dat ik uiteindelijk maar 2uur geslapen heb.

Gistere ochtend werden we om half 8 wakker gemaakt door een luchtalarm. Wat een herrie maakte dat ding haha! Snel eruit, ontbijt eten, tent af breken en om half 10 weer terug naar Breda. We gingen opdrachten doen in de binnenstad. Het was heel leuk, maar omdat ik zo moe was, vond ik er niks aan. Ik wilde gewoon naar huis en slapen. Toch nog maar meegedaan. Polonaise door de V&D, dit was echt heel grappig, iedereen keek ons aan en waren heel verbaasd. Ook moesten we voor de Mac het verkeer tegenhouden, dus met een lange sliert van mensen over de weg gaan staan zodat er niemand meer doorkon, ook dit vond ik wel leuk. Savonds kregen we frietjes te eten. Ik had van de hele dag nog maar 1 boterham op. Dus ik vond wel dat ik 2 zakken friet kreeg.. Die heb ik dan ook smakelijk opgegeten. Daarna nog even naar het cafe voor een drankje en toen naar huis.

Vandaag lekker vrij om even bij te komen. Dit heb ik ook wel nodig. Ik heb het gevoel dat ik een marathon heb gelopen haha. Morgen nog een dagje introductie op school. Over de lessen ect. En dan gaat het maandag echt beginnen!
Ik heb er wel zin in. Leuke klas en ben er ook wel weer aan toe om iets te leren. Ik heb natuurlijk de afgelopen 7 maanden gewerkt.
We gaan het zien maandag!

Maar eerst nog even een leuk weekend voor de boeg. Bij ons in Zundert is het bloemencorso. Heel het jaar kijk ik hier naar uit en nu is het zover! Vanaf volgende week ga ik rustig aan doen, want ik ben al 2x na bloemencorso opgenomen geweest en ik kan dat nu niet echt gebruiken, net nieuwe opleiding ect. Dus ik ga goed aan mezelf denken! :)

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Poeh, wat een druk programma! Waar ga je de opleiding volgen? Ik heb het zelf heeeeel lang geleden ;) in Utrecht gedaan. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen