Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 20 september 2011

Gesloopt

Pff het is pas dinsdag, maar ik heb het gevoel of het vrijdag is en het weekend eraan komt. Die lange schooldagen koste me heel veel energie.
Het op en neer reizen. Oke dit is maar 50 minuten. En op school al die trappen. Ik wil zoveel mogenlijk met de trap gaan, kan ook wel de lift pakken, maar daar staan meestal hele rijen voor. Met het gevolg te laat in de les.
En dan het ergste denk nog, het vroege opstaan. Ik haat dat! Gewoon vreselijk, ik begin de dag al moe, dat is natuurlijk niet goed. En hoe vroeg ik ook ga slapen de avond ervoor. Ik word gewoon moe wakker..En als ik dan thuis kom, moet ik nog van alles doen voor school..
Ik vind het vreselijk wennen. Gelukkig ben ik niet de enige die dit vind, ook mijn klasgenoten zijn helemaal gesloopt na een dag. Elke dag komt ik lijkbleek thuis van de vermoeidheid.. Ik weet niet waar dit vandaan komt, ik ben nooit moe, of ik moet een infectie hebben. Maar dan voelt het anders.
Verder voel ik me prima, ik sport volop, ik heb lucht genoeg, dat kan het niet zijn. Ik kijk nu al uit naar de vakantie. Gewoon even geen school..

Sorry voor het geklaag, maar het moest er even uit..

En dan heb ik nog even een vraagje, misschien dat jullie mij kunnen helpen.
Ik kan niet reageren met mijn account op de blogs van andere mensen. Dat moet ik dan via anoniem doen.
En dat is zomaar van de een op de andere dag gebeurd. Ik heb geen idee hoe dat kan. Zelf ben ik ook totaal niet handig met computers.. Hebben jullie misschien een idee hoe ik dit kan oplossen? Nogal vervelend zo..

Liefs xx

8 opmerkingen:

 1. Moet je even het vinkje verwijderen als je inlogt op je google account, dan kun je gewoon inloggen!

  Balen van je vermoeidheid, helaas nog een maandje wachten op vakantie..!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey meis!

  Oh wat herken ik mijzelf in jou eerste stukje van de blog...
  Ik ga ook weer sinds 3 jaar naar school, en ook nog tussendoor werken. En ik kan je mening alleen maar beamen, het is ZWAAR en wennen haha. Vooral ook het vroege opstaan, en de reistijd (al doe ik dat wel met de auto, spray ook lekker in de auto soms).
  En dan ben je thuis... en dan ook nog bergen hw! Maar we doen voor een goed doel moeten we ons maar bedenken haha!
  Al ben ik indd ook al toe aan vakantie haha!

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip voor je moeheid: 's nachts sondevoeding!
  Daarmee krijg je nog meer energie voor de dag.. of 's ochtends bij je ontbijt een nutri/scandishake or whatever... kweet niet of je dat al doet? Maar het helpt wel, soms kan je er niet tegen aan eten! succes, verder vind ik het leuk om te lezen dat je wel veel kan gelukkig! :D

  Groetjes Jolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elk nieuw ding is wennen, straks als je gaat werken hele dagen dan kost het je eerste jaar ook onwijs veel energie (gelukkig heb je dan geen HW meer haha)Dit went wel.
  Heb je zoveel lesuren? Mijn 1e hbo opleiding die ik deed was dat ook het geval en was ik continu gesloopt, ben ook met die opleiding gestopt omdat het totaal mijn ding niet was. Mijn latere hbo opleiding was met minder lesuren en dat ging mij ook gemakkelijker af dus had ik die moeite niet.
  Sterkte, geef niet op want het is echt goed wat je doet, maar pas wel een beetje op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel Marjan voor de tip! Ik ga gelijk testen of ie het nu wel doet! :)

  @ Jolien,
  Ik gebruik trijdens het ontbijt al nutridrink en smiddags nog 1tje. En over de sondevoeding zit ik zelf ook aan te denken. Ik wil ook maar niet aankomen en met die drukke dagen lukt het me helemaal niet. Maar over een paar weken moet ik weer op controle, dan ga ik het aankaarten! :)

  @ Jeroen,
  Ik heb 4 lange dagen van half 10 tot 5/half 6 of van half 9 tot 4/half 5.. En dan nog het naar huis gaan ect.. Ik ga zeker niet opgeven, dat heb ik nog nooit gedaan, ik ben een doorzetter en dit gaat helemaal goedkomen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herken ik wel, dat vermoeid zijn. Ik heb nu nieuwe longen, maar nog steeds moe. Vooral de eerste paar weken waren slopend! (en dan woon ik in dezelfde stad als waar ik studeer)
  Merk dat ik er nu een beetje aan ga wennen, maar het opnemen van lesstof is ook echt heel vermoeiend, zeker als je een jaar niet hebt geleerd! (of 5)

  Je komt er wel!:)

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey!

  Ja, ik snap dat het een stap voor je is en dat je het zo lang mogelijk wil uitstellen. Probeer anders eerst door de week met schooldagen sonde te doen en dan in het weekend niks. Dat beloningssysteem heb ik eerst op mezelf toegepast haha, dan kan je het verschil ook merken!! Ik gebruik nu al twee jaar sondevoeding, heb mn energie wel weer terug gekregen. Kan ook makkelijker uit bed komen, daarvoor was het liefste tm elf uur er in blijven liggen 0=)

  Succes en Liefs Jolien.

  ps. vriendjes doen er niet moeilijk over. die willen juist dat je goed in je vel zit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Jolien,
  Die gedachten gingen bij mij ook door mn hoofd. Wat zal hij ervan vinden als ik dat moet. En als we dan bij elkaar slapen doe ik het gewoon niet, dat vind ik zelf gewoon niet fijn haha!
  We zullen het zien over een paar weken..:)

  BeantwoordenVerwijderen