Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 17 januari 2012

Daar ben ik weer!

Na weken leren, verslagen maken, verslagen inleveren en tentamens maken ben ik er vanaf!!
Of het goed ging.. Ik weet het niet.. Ik zeg er nog maar even niks over haha!
Nu hebben ze 3 weken te tijd om het na te kijken.. Dus we zullen zien..
Volgende week nog even project presenteren, alleen weten we nog niet welke dag.. heel fijn.. Het kan maandag zijn of vrijdag.. Wie weet..

Verder ben ik ondertussen alweer 2x naar het EMC geweest.. De eerste keer omdat ik pijn had aan de linkerkant van mn ribben/longen.. Kon door de pijn niet hoesten.. Voor de zekerheid even foto's laten maken en langs mn longarts. Mijn longen zagen er mooi uit. Het is mn longvlies dat geïrriteerd was/is.. Dit kan 4 tot 6 weken duren.. Dus daar ben ik even zoet mee..
En gistere mocht ik naar de Allergoloog, om te kijken of ik allergisch ben voor de Tobi of dat de uitslag die ik kreeg een bijwerking was. Gelukkig ben ik er niet allergisch voor! Dit wordt doorgegeven aan mijn arts en dan zal ik wel horen wat we gaan doen..

Verder kreeg ik te horen ik de pseudomonas die het heerlijk vind ik mijn longen resistent is.. Nouja zolang het beestje zich maar rustig houd is er niet heel veel aan de hand. Tot nu toe is bij mijn broertje nog geen pseudomonas gevonden, ik hoop dat dit voor hem even blijft..Maar het blijft moeilijk als je samen in 1 huis woont, aan dezelfde tafel eet en vaak ook samen in een auto zit.. Maja we zien het wel..

Dit was het weer even! Druk weekend komt eraan, dus ik hoop dat ik de komende dagen een beetje kan uitrusten! :)

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten