Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 28 mei 2013

Onderhandelen..

Ik wist wel dat ik er aardig goed in begon te worden. Ik lees vaak de blogs van andere CF-ers en daar staat altijd fijn uitgelegd hoe zij onderhandelen met hun longarts. Dus dat ben ik ook gaan doen.
Ik zal even bij het begin beginnen, anders snappen jullie er niks van.
Gisteren ochtend vroeg kreeg ik een mail terug van mijn longarts met daarin, dat als de Cipro woensdag nog geen verbetering heeft gegeven hij mij donderdag wil opnemen. Dat gaat dus niet gebeuren. Ik laat mij pas opnemen, als ik niet meer kan werken, moeite heb om die stomme trap op te komen, niet meer opstap kan gaan met vrienden. Het idee heb dat ik bij elke beweging die ik maak, naar lucht moet happen. Maar nu heb ik het niet benauwd, ga zometeen ook lekker werken en vervolgens gelijk door naar vriendjelief. Morgen lekker dagje Scheveningen, 's avonds naar Sister act... Opname? Dacht het niet..

Dus ging ik onderhandelen.. Is er dan geen andere mogelijkheid? Stoot Prednison erbij? Of een extra controle afspraak..
Vanochtend vroeg kreeg ik een antwoord. Prednison helpt niet tegen de Pseudomonas.. Maar ik moet morgen maar even terug mailen, dan wordt het een extra controle afspraak. Yes!! En wordt de opname geannuleerd..
Nu weet ik alleen niet wat een extra controle afspraak voor meerwaarde heeft, maja alles is beter dan weer naar het ziekenhuis te moeten. Ik ben net 2 maanden klaar met de IV kuur.. Ik heb even geen zin en tijd om weer 3 weken aangelijnd te moeten zijn..

Wordt vervolgd!

Liefs xx

2 opmerkingen:

  1. Haha goed bezig, ik vraag ook wel eens om prednison maar krijg het eigenlijk ook nooit, vind ik soms jammer want het geeft zo'n lekkere boost ;)
    Take it easy!
    Xx Sandy

    BeantwoordenVerwijderen