Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 26 mei 2013

Toch niet zoals het zou moeten..

Vorige week maandag avond ben ik begonnen met de Cipro, nu bijna een week verder kan ik niet zeggen dat het beter gaat. Ook niet slechter, ik blijf veel hoesten en veel slijm opgeven. Meestal merk ik na een paar dagen al wel verschil, maar dit keer niet.
Ik ben verder niet benauwd en ik heb ook geen koorts, maar dat ik zo blijf hoesten is ook niet goed. Ik wist niet eens dat er z'n hoest uit mijn lijf kan komen.. Het lijkt net of ik zware shag heb gerookt hahaha..
Ook heb ik al een paar keer moeten overgeven van de week door het hoesten, mijn sonde kan ik 's nachts ook maar amper inhouden. Elke keer als ik hoest voel ik de sonde opkrullen in mijn keel. Heel vervelend.
Dus besloot ik vandaag een mailtje terug te doen naar het ziekenhuis, ik zou niet weten wat voor reactie ik er  op terug krijg. Ik heb er duidelijk in vermeld dat ik niet benauwd ben en geen koorts heb, anders staat er bedje voor me klaar, dat wil ik dus niet..
Hopelijk is er een andere oplossing om van die hoest en veel slijm af te komen.
We zullen zien..

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten