Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 29 juli 2013

Vakantie!

Mijn eerste vakantie week zit er alweer op, wat gaat het snel.. Ik heb nog 2 weken te gaan.
Vorige week ben ik samen met Marco een dagje naar het strand geweest, daarna lekker uiteten geweest met z'n tweetjes. Was een hele leuke dag, maar toch ook wel vermoeiende dag, ook al hang je de hele dag op het stand.. De rest van de week moest Marco gewoon werken. Hij is pas sinds juli officieel in dienst, dus kon hij geen vakantie nemen. Dat is wel jammer, maja die tijd halen we samen wel in. Afgelopen zaterdag zijn we naar Corpus geweest, dan krijg je rondleiding door het menselijk lichaam. Was heel interessant en leuk. Je liep echt door het lichaam.
Daarna zijn we iets gaan eten bij de MAC.. Ik dacht we eten anders bij Corpus zelf wel iets. Toen Marco voorstelde om bij de MAC iets te eten was ik net zo blij als een klein kindje dat een ijsje kreeg haha! Ik had alleen zoveel gegeten dat we het uiteten maar uitgesteld hebben, ik heb de rest van de halve middag en avond geen honger meer gehad.

Aanstaande donderdag gaan we naar Amsterdam. Ook heel leuk :). Verder is Marco bijna klaar met z'n afstudeerverslag, hier en daar nog wat feedback verbeteren en dan kan het ingeleverd worden en is het erop of eronder.. Ik hoop zo voor hem dat hij haalt, hij is het nu ook gewoon kotsbeu aan het worden..

Verder geniet ik nog even lekker van mijn vakantie, voor je het weet is die voorbij en kan ik weer een jaar werken hihi..

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Veel plezier!!

    Vraag ff via kennis van ons beiden telnr, djun of zo, wil je wat vragen.....(niks bijzonders hoor) app of mail me maar!

    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen