Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 15 januari 2014

" Samenwonen"

Ondertussen wonen Marco en ik alweer 3 weken "samen". Mijn neef is op vakantie met zijn vriendin en ze hebben ons een paar maanden geleden gevraagd of wij op hun huisje willen passen, aangezien de buurman ook 6 weken weg is. Anders stonden er 2 huizen naast elkaar voor een langere tijd leeg.
Na wat overleg over praktische dingen, besloten we het gewoon te doen. Marco werkt in Breda, woont in Prinsenbeek (ligt naast elkaar) en mijn neef woont in Zundert, net als ik. Dit ligt 20 km van Prinsenbeek af. Voor mij maakt het niks uit, ben er zo. Maar we zitten ook met het bouwen van de Carnavalswagen, en om nou heel de week op neer te gaan rijden (dan vooral Marco) vonden we in eerste instantie niet handig. Maja wat is nou leuker dan 4 weken samenwonen en zo heel veel bij elkaar zijn. Dus uiteindelijk besloten we het gewoon te doen.
En wat is het leukkk!! :)

Ikzelf werk 3 dagen, en zat er over te twijfelen of ik niet nog een ochtend extra wilde gaan werken. Maar nu we zo samen wonen en het huishouden en boodschappen ect voor het grootste deel op mijn schouders terecht komt, weet ik gelijk dat ik niet nog een ochtend extra moet gaan werken. Het huishouden en de boodschappen, de was, de strijk kost mij meer energie dan een dag werken. Dus ik laat het hierbij. Als wij straks echt samenwonen moet ik het ook doen. Marco helpt overal waar hij maar kan helpen, maar hij werkt 5 dagen en dan vind ik het niet nodig als hij 's avonds thuis komt, dat hij dan nog van alles in het huishouden moet doen terwijl ik de hele dag thuis ben geweest. Op dit moment voel ik me ook goed, dus kan ik het ook.

Volgende week komt mijn neef weer terug en dan wonen we weer gewoon thuis. Weet zeker dat het weer wennen is, het is zo fijn met z'n tweetjes en het gaat allemaal heel goed. Als de Carnaval voorbij is gaan we langzaam aan eens kijken voor een huisje voor ons samen.. We zijn er allebei heel erg aan toe! :)
Nog even een weekje genieten van het samenwonen! :)

Liefs xx

1 opmerking:

 1. Goedemiddag sanne,

  Wij zijn 2 studenten die de opleiding verpleegkunde niveau 4 doen in Utrecht,
  We hebben je blog gelezen en we zijn daar sterk van onder de indruk.

  Op dit moment hebben we een opdracht waarbij we ons verdiepen in de ziekte taaislijmziekte.
  Wij vroegen ons af of we jou wat vragen mochten stellen via de mail of dergelijken.

  Met vriendelijke groet,

  Suzanne en Jessica

  BeantwoordenVerwijderen