Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 24 februari 2014

Door het oog van de naald...

Afgelopen donderdag slikte ik de laatste Cipro. 2 weken Cipro zaten erop. Maar ik kon nou niet zeggen dat het geholpen had. Met carnaval in het vooruitzicht durfde ik niet te bellen, want ik weet, dan wordt het een opname en dan kan ik carnaval wel vergeten. Dus ik hoopte dat het afgelopen weekend beter zou worden, maar helaas, dat werd het niet.
Vandaag moest ik op controle komen.

De longfunctie, waar ik vorig jaar nog hoopte om nog eens een keer 70% te blazen, zou ik nu al heel blij zijn om de 60% te halen. Maar helaas er kwam niet meer dan 59% uit, dit is dan wel bijna 60%.. Maar net niet.. En ik kon me herinneren dat het vorige keer ook 59% was, maar dat was zonder AB kuur..
Dus met lood in m'n schoenen richting de longarts.
Die hoorde mij op de gang al hoesten en lelijk doen..
Dus toen hij vroeg en hoe gaat het? Zei ik mwaaahh.. Het gaat niet zo lekker..
En toen BAM; dan ben ik bang dat het een opname wordt zei m'n longarts.. Voordat ie de kans kreeg om nog iets te zeggen zei ik; dan wel na carnaval.. Mijn longarts begon te lachen en snapte mij heel goed (hij komt zelf ook uit Brabant, dus hij weet wat het is). Na een hoop ge-onderhandel hebben we het volgende afgesproken. Ik krijg weer Cipro, mijn longarts dacht dat die 2 weken misschien te kort waren geweest. Daar begin ik vandaag mee. Stop ik zaterdag mee, zodat ik carnaval kan vieren en dus alcohol kan drinken zodat mijn lever het ook nog leuk vind en dan starten we woensdag avond/ donderdag morgen weer en maak ik de kuur af.
Over 2 weken belafspraak en dan kijken we hoe het gaat, gaat het niet wordt het alsnog een opname, gaat het tussendoor niet goed wordt het ook een opname.
Dus nu maar heel hard hopen dat die Cipro nu wel iets gaat doen..
Maarrrr ik kan in ieder geval lekker Carnaval gaan vieren met m'n vriendjes en vriendinnetjes :)

Ook had ik nog even mijn rugklachten besproken. Ik heb nooit last van mijn rug, maar de laatste 2 weken had ik er ineens last van. Nu zag ik bij iemand op facebook dat het wel eens door de Cipro kon komen. Mijn longarts bevestigde dit, normaal is dat in combinatie met prednison, maar het kan ook alleen met de Cipro zijn.. Dus ben benieuwd of ik dit keer weer last van mijn rug ga krijgen. We zullen het zien.

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten