Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 3 september 2014

Vakantie voorbij

Daar ben ik weer. Afgelopen donderdag zijn we thuis gekomen na 2.5 geweldige weken in Spanje! Wat was het genieten samen. Het weer was niet perfect voor wat het normaal daar is. Rond de 25 graden en best veel bewolking. Maar dat was niet erg. We hebben veel dingen gedaan en gezien. En wat een fijn klimaat, hoefde bijna niet te hoesten en het plakkerige benauwde gevoel wat ik hier in Nederland altijd heb als het warm is, dat had ik gewoon niet. Zelfs met 28 graden kon ik rennend over het strand.. Heerlijk..

We gingen met een overvolle auto weg.. De medicijnen hebben we 10 keer gecheckt of we alles hadden. Of ik genoeg drinkvoeding bij had. De sondevoeding bleef thuis, want ja ik heb ook vakantie. Dus beloofde ik mezelf dat ik goed zou eten en Marco ging mij hierbij helpen. En het is gelukt. Wel ben ik 2 kilo afgevallen en Marco 2 kilo aangekomen hihi. Maar die 2 kilo komt er wel weer aan. En Marco was zo lief, hij hielp overal mee. Als ik 's ochtends moe wakker werd omdat we de vorige dag iets teveel hadden gedaan, dan liet hij mij liggen en ging naar de winkel voor ontbijt en dekte te tafel en maakte mij dan pas wakker.
We zijn ook een dag een berg gaan beklimmen naar een kasteel. De berg was achteraf maar 362 meter, maar voor mij was het een flinke klim. De paden waren niet goed aangelegd waardoor we regelmatig over lossen stenen liepen en dan stijl omhoog. Ook hierin hielp Marco mij om boven te komen. Regelmatig stopte we even en liet hij mij op adem komen of hield ik z'n hand vast en gingen we samen op mijn tempo naar boven. Wat hou ik toch veel van hem! <3

We hebben echt een hele leuke vakantie gehad. Afgelopen maandag moesten we allebei weer gaan werken. En kijken we alweer uit naar onze volgende vakantie hihi. Ook hebben we morgen 3 jaar verkering! De tijd is voorbij gevlogen! En we zijn hier en daar naar huisjes aan het kijken! Leuk leuk leuk! :)

Hier nog wat foto's van onze vakantie

Ons plekje voor 2.5 week

Barcelona

Barcelona

Uit eten

Uit eten

Aan het begin van de berg

Het kasteel

In het kasteel

Samen op de toren van het kasteel

Halverwege op de terug naar beneden

Plaatje Pals

1 dag met heel veel regenGeen opmerkingen:

Een reactie posten