Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 12 november 2014

Verslagen!!

Bij mijn vorige blog vertelde ik dat ik mijn hoestje in de gaten moest houden en als het erger werd ik moest beginnen met antibiotica..
Nu zijn we 1.5 week verder en ik durf heel voorzichtig te zeggen dat ik mijn hoestje op eigen kracht verslagen heb!! Kijk ik hoest nog wel.. Das normaal.. Maar het is niet meer z'n hoest waar je u tegen zegt. De verhoging is verdwenen. De kleur van mijn sputum is weer normaal.. Wel ben ik nog een beetje neus verkouden, maar zolang ik mijn neus op tijd snuit, krijg ik geen hoestprikkels.. En ik denk dat het allemaal met mijn gewicht te maken heeft. Dat ik door die extra kilo's net iets meer kan hebben..
Ik werk, sport, ga shoppen.. dit weekend mogen we weer in het café staan (11-11 vieren in Prinsenbeek) en een dagje naar de Magriet winterfair in Utrecht, om vervolgens als ik terug ben weer snel naar het café te gaan. En dat kan allemaal zonder heeeell moe te zijn.. Om vervolgens maandag weer gewoon van 8.00 tot 18.00 te kunnen werken.. Ik zeg; Perfect!

Dus het gaat allemaal wel heel goed zeg maar! Dat gaan we zo houden, of in ieder geval proberen!

Liefs xx

1 opmerking: