Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 24 december 2014

Laatste blog 2014

Lieve mensen..

Dit zal mijn laatste blog van 2014 worden. Dit word dan ook gelijk mijn terugblik van 2014. Omdat ik veel moet werken en nog 2 dagen eten (kerst) schiet het er anders bij in.

Het jaar 2014 begon redelijk. Kuurtje Cipro had ik nodig, maar stelde dit uit. Wonen Marco en ik 1 maand samen in het huis van mijn neef en zijn vriendin. Carnaval stond voor de deur en mijn longen en ik waren geen vriendjes. Een week voor Carnaval moest ik op controle en schreef de arts Cipro voor. Deze moest ik 6 dagen slikken, kon ik 3 dagen Carnaval gaan vieren om vervolgens de kuur af te maken. Maar ik merkte al vanaf het begin dat de AB niks deed.. Hoesten moe en alles wat erbij hoort had ik. Uiteindelijk werd een opname geplant en zitten we al weer half maart. Eerst nog even het vrijgezellenfeest van Linda meemaken om vervolgens de volgende dag opgenomen te worden..
Tijdens deze opname ging er weer het een en ander mis en was ik blij dat ik naar 10 dagen de kuur thuis mocht afmaken.
Begin april was de kuur klaar en trouwden 2 vrienden en ik voelde me top. Ook begon ik met hardlopen want ik had als doel 10 km hardlopen in oktober.

We maakte nog een feestje mee in juni, ondertussen werd het WK gevolgd en hadden we nog een feestje in juli. En ondertussen waren mijn longen en ik nog steeds vriendjes.

In augustus gingen Marco en ik 2.5 week naar Spanje! Wat een heerlijke vakantie was dat! Heerlijk genoten van elkaar en kwamen we tot de conclusie dat we graag willen samenwonen. Dit gaat hopelijk in 2015 echt gebeuren.

Daarna was het Corso en ook dit kwam ik goed door. Mijn longen doen het top en ik ben flink aangekomen ( z'n 5 kilo). We gingen nog een weekendje weg met vrienden, heel gezellig was dit en had wel een halve week nodig om bij te komen, Maar het was het allemaal waard.

In oktober was de Singelloop in Breda. Mijn tante en ik waren goed voorbereid en liepen de 10 km alsof het niks was. Volgend jaar gaan we weer mee doen als mijn longen normaal blijven doen..
Ook in oktober was ik jarig en werd ik 24 jaar. Eind oktober nog een leuk feest van de Carnavals club van Marco die bestond 11 jaar.

In november hadden weer een weekend vol feestjes 11/11 werd gevierd en ik moest weer op controle in het ziekenhuis. Alles was goed en nog steeds geen extra Ab nodig. 21 november gebeurde er iets vreselijks op het werk, Hierover ga ik niet in detail. Tot nu toe gaat het nog steeds goed. Weer fanatiek met het bouwen van de Carnavals wagen. Dit jaar regel ik samen met een vriendin de kleding voor de optocht. Allemaal leuke dingen.

Na April gaat het qua gezondheid super. Verkoudheden overwin ik op eigen kracht en ben ik al bijna 9 maanden Ab loos.

Morgen en vrijdag gaan we lekker kerst vieren en cadeautjes uitpakken. Ik moet nog werken en sluiten we het jaar 2014 af met een drankje en beginnen we het jaar 2015 met een drankje hihi!

Voor iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2015!!
Tot volgend jaar!

Liefs xx

1 opmerking: