Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 13 april 2017

April

2 weken geleden moest ik weer op controle in het ziekenhuis. 3 weken Levo gehad, eens kijken wat dat gedaan heeft.. Hartstikke zenuwachtig was ik tijdens het blazen van de longfunctie, maar eindelijk er zat verbetering in, 5 % omhoog.. God zij dank.. Een hele opluchting..
De longarts was er ook heel erg blij mee en ik mag weer even weg blijven :) Ik word gebeld voor het groot onderzoek (gaat waarschijnlijk plaats vinden eind mei, begin juni.. Nog even het telefoontje afwachten..
Tot die tijd mag ik lekker weg blijven, of het moet natuurlijk eerder niet goed gaan, maar tot nu toe gaat het goed :)

De vrijgezellenfeesten zitten erop, zowel de mannen als vrouwen hebben een hele leuke maar vermoeiende dag gehad.. Volgende week vrijdag bruiloft van mijn lief vriendinnetje.. De week erop is het koningsdag ook weer een gezellige dag! We hebben kaarten voor 538 op het chasse veld in Breda, dar gaat goed komen :) En dan gaan we 1 mei op vakantie! :) 12 dagen genieten op Zakynthos, ik heb er heel veel zin in.. Even lekker weg!

Tot de volgende blog!
Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten