Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 8 juni 2017

Juni

Oeps en toen was het ineens juni..
Het bloggen is er gewoon bij in geschoten..

Het gaat best goed met mij, na al die rommel van Vfend, Prednison en nog een antibiotica kuur ben ik weer mens..
Achteraf denk ik hoe heb ik toen kunnen functioneren.. 3 dagen werken, carnavalswagen bouwen, verbouwen aan ons eigen huis.. Wat voelde ik me toen slecht, op dat moment zelf had ik er niet z'n erg in.. Vaak dacht ik om half 3 in de middag, ik ben moe, ik wil slapen.. en dan zo eigenwijs zijn om je werkdag tot 18.00u gewoon af te maken. En zo ook met de verbouwing en de bouw van de carnavals wagen, ik ging maar door. Dat kon niet goed zijn.. Maar met een longfunctie van toen 46% is dat ook bijna allemaal niet te doen..De laatste keer dat ik moest blazen, ook alweer 2.5 maand geleden, zaten er alweer 5% bij. Volgende week heb ik groot onderzoek dus hoop dat er nog meer % bijgekomen zijn en anders is stabiel ook al heel fijn.
Nu voel ik me goed. Veel minder moe, het hoesten is onder controle. Ik zie er zelf ook een stuk beter uit, gewoon minder moe.

Wij zijn ondertussen al op vakantie geweest. Dit was gewoon genieten, van het land, van elkaar, de 12 dagen vlogen voorbij.. Van de zomer hebben we nog een weekje, dus we hebben nog wat te goed.

Op dit moment zijn schoonouders op vakantie. Marco en ik regelen hier de boel. Kip, kat en hond eten geven. Als wij allebei moeten werken gaat het hondje naar het zusje van Marco zodat ze niet heel de dag alleen is. En als ik vrij ben dan veel wandelen met de hond, is voor mij ook goed. Zometeen op de fiets nog wat boodschappen halen dus ik ben goed in beweging, heb namelijk nogal snel de neiging om gauw met de auto te gaan, maar op de fiets is beter natuurlijk..

Ik heb jullie wel weer bijgepraat.
Volgende week woensdag groot onderzoek, ik ben benieuwd!

Liefs xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten