Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zaterdag 9 juli 2011

Broertje weer thuis

Vandaag mocht mijn broertje alweer naar huis. Gistere heeft hij 2 klysma's gehad, na een kwartier moest hij al naar de wc. Een hele opluchting voor hem.
Vanochtend zijn laatste klysma gehad. Ook werd er weer een buikfoto gemaakt en de verstopping was weg.
Voor nu heeft hij zakjes gehad, die hij op moest lossen in water. Ik ben even de naam kwijt.
Hopelijk blijft het hierbij en hoeft hij voorlopig niet meer terug te komen!

Hij had bijna heel de nacht niet geslapen. Hij lag op zaal, was crisis op de afdeling. De kamer die hij zou krijgen werd ineens inbeslag genomen met iemand met een bacterie. Dus helaas.
Gelukkig slaap hij vanacht weer in zijn eigen bed. Op dit moment is hij ook alweer weg, vanavond opstap met vrienden. Het zal wel goed met hem gaan als ik dat zo merk haha!

Liefs xx

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat hij weer thuis is!!
  En hoe is het met jou?

  Gr Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh Sanne,

  Hij is al naar huis.....

  Gelukkig is hij vlug van t euvel af.

  Grtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He die Sanne,
  Ben ik ook weer eens op jou blog, haha! Wat fijn dat je broertje alweer thuis is. Hij doet het in tegenstelling tot ons toch een stuk sneller zo'n opnamne, haha! Het was dan wel een 'ander' probleem maar toch he......Het zal inderdaad wel goed met hem gaan, als hij nu alweer op stap is! ;-) Hopen dat het met jou ook goed (blijft) gaan! Het is helemaal niks hier.....(alhoewel.... een opname van jou zou de gemiddelde leeftijd hier wel een stukje naar beneden halen, das hard nodig en lukt mij niet alleen, hihi!)
  Liefs Ilse

  16 juli 2011 21:42

  BeantwoordenVerwijderen