Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 21 juli 2011

Uitslag grootonderzoek

Vandaag kreeg ik de uitslag van het grootonderzoek.
Ik ging een dagje shoppen met mama!! Dus telefoon op zak, mijn arts zou pas aan het eind van de middag bellen.
Kijk ik op een gegeven moment op mijn telefoon; Oproep gemist, prive nummer. Dan weet je al genoeg. Het was pas half 2.. Dat noem ik niet eind van de middag haha!

Toen wij terug in de auto zaten ging mijn telefoon weer. Onder het rijden gebeld.. Gelukkig geen politie gezien hihi..
Mijn arts was zeer tevreden. Vitamines waren goed, bloed zag er goed uit.. Op de foto's was niks geks op te zien.
Over mijn gewicht zei hij; Probeer stabiel te blijven en over 2,5 maand gaan we in gesprek met de dietiste. Dit wist ik ook al. Maar toen kwam het.. Mijn sputem.. De pseudomonas is weer terug.. Grrrr... Ik moet gewoon weer doorgaan met de Tobi (als alles goed was mocht ik eind deze maand definitief stoppen) Helaas nu dus niet. Als ik meer klachten krijg dan gaan we ook nog Collistine (schrijf ik het goed?) vernevelen. De eerste keer moet in het ziekenhuis gedaan worden, omdat je er benauwd van kunt krijgen ect..

Maar nu voel ik me toppie, hopelijk blijft dit zo..
Ook weer even uitkijken met mijn broertje. Ik wil die bacterie deze keer niet overbrengen, maja misschien is dit al wel gebeurd.. Dat weet je niet..
We zullen zien hoe het gaat..
Maar voor nu is alles goed!! En daar ben ik volop van aan het genieten!

Liefs xx

3 opmerkingen:

 1. Fijn ! goed is goed dus genieten maar!!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat balen meid... die pseudo toch weer terug .. hmm... hopelijk krijg je voorlopig niet meer klachten en kan de coli nog ff in de kast blijven!

  Gr Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat dat beessie toch weer terug is, natuurlijk een tegenvaller dat je toch door moet met tobi, en zelfs misschien colistin moet sprayen. Maar, gelukkig voel je je wel goed en dat is het belangrijkste! Je gaat die pseudo gewoon lekker wegpesten ;)
  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen