Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 22 januari 2013

En nu?!

Tjah dat dacht ik vorige week toen ik mijn punt terug kreeg van mijn herkansing! Niet gehaald, en dan niet net niet, maar gewoon keihard niet..
Ik snap er niks van, was er zo zeker van. Dus dat was heel erg zuur! Baal er vreselijk van. Er komt nog een moment dat ik mijn toets mag inzien, wie weet hebben hun wel een optel foutje gemaakt... Wie weet..
En als dat niet zo is, mag ik in april mijn aller allerlaatste kans benutten.. Als ik de toets dan niet haal is het over en uit en heb ik niet meer dan MBO4, op zich niks mis mee, maar als ik dat toen geweten had, had ik wel in een kinderdagverblijf gaan werken, toen was er nog werk genoeg.. Maja dat weet je ook allemaal niet. We zullen zien, meer dan even afwachten op de inzage kan ik nu niet..

Verder gaat het met mij prima. Er is weer rust en regelmaat en dat vind ik toch wel heel prettig! Over 2,5 week is het Carnaval dus tot die tijd moet het ook nog even zo blijven! ;)

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Wat balen meis! Ik duim dat je de laatste herkansing wel haalt!!!


    xxx

    BeantwoordenVerwijderen