Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 18 februari 2013

Hoop gedoe..

Ik zag het al aankomen, voor Carnaval ging het al niet echt lekker, hoesten, veel slijm.. Maar ik wilde geen Ab met Carnaval, want in combinatie met de Vfend mag je geen alcohol. Nou is alcohol sowieso slecht als je AB hebt, maar daar trek ik me soms maar weinig van aan.. Misschien ook niet goed, mja..
Dus koste wat het kost, ik wilde geen AB met carnaval!
En dat is gelukt!

Met het gevolg dat ik na Carnaval nog meer hoesten en ook weer mijn ribben op de zelfde plek als altijd gekneusd heb, waardoor het hoesten er niet makkelijker op werd.
Na een hoestbui van 20 minuten dacht ik, dit gaat verkeerd, dit is niet zomaar een verkoudheidje die wel overwaait, nee dit is serieus! Dus ik donderdag avond naar het ziekenhuis mailen, met de instelling dat ze dit vrijdag ochtend lezen en dat ik dan gelijk kan starten met AB. Maar nee ik kreeg heel de vrijdag geen bericht terug, ik heb zelf een paar keer naar de apotheek gebeld, want vorige keer kreeg ik ook niks terug maar lag de Cipro al op me te wachten, maar ook niks..

Daar baalde ik flink van, ik had via via gehoord dat mijn longarts met vakantie is en de verpleegkundige is er op vrijdag niet.. Nou denk ik dan hoort iemand zijn taak over te nemen.. Maar daar denken ze in het EMC blijkbaar anders over.. Dus ben ik zaterdag ochtend zelf begonnen met Cipro 750, altijd een geluk dat ik hier nog wat heb liggen voor het geval dat..
En heb ik vanmorgen netjes een mail gestuurd met daarin dat ik begonnen ben en of er een recept naar de apotheek gefaxt kan worden..
Aan het einde van de ochtend kreeg ik een mail terug dat het goed was dat ik was begonnen... Jaa duuh als ik dat niet had gedaan had ik mn koffertje misschien wel kunnen pakken... En dat dacht ik dus niet haha!

Maar ik kan niet zeggen dat ik al merk dat de AB helpt, met vlagen heel benauwd en heb hele dagen verhoging, niet echt koorts.. Ik ben wel gewoon aan het werk, want thuis zitten gaat het ook niet beter, dus zolang het gaat, werk ik gewoon op mijn eigen tempo.

Dit is al de 2e AB kuur dit jaar en we zijn het jaar pas net begonnen....

Liefs xx

1 opmerking:

  1. He verdorie,

    Wel wijs dat je een voorraad Cipro achter de hand hebt, Die luxe heb ik niet, Maar daar staat tegenover dat ik ook gelukkig lang zo vaak niet nodig heb, Meestal 1 of 2 keer in de herfst en begin van de winter. Dan ben ik er eigelijk wel klaar mee.

    Heel veel sterkte, en ik hoop dat het een beetje aanslaat.

    BeantwoordenVerwijderen