Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 13 juni 2013

Weer thuis

Gisteren middag mocht ik weer naar huis.. Ik ben over de ergste schrik heen, maar durf nog niet goed te hoesten, bang dat ik weer bloed mee op hoest.

Vandaag kreeg ik een telefoontje dat op 24 juni de embolisatie gaat plaats vinden. Ook precies die dag vertrekken mijn ouders op vakantie. Gelukkig gaat Marco die dag mee, vind het toch allemaal wel spannend en een eng idee. Maar ik ben blij dat Marco meegaat. Hij voelt zich toch altijd al zo machteloos omdat hij mij op z'n moment niet kan helpen, dus hij vind het fijn om die dag bij mij te zijn.

Verder gaat het gewoon prima.. Voel me goed. Ik ga morgen ook gewoon weer werken.. Hier zijn de meningen over verdeeld, maar ja wat moet ik anders.. Thuis gaan zitten? Een longbloeding kan op elk moment gebeuren, zoals afgelopen maandag gewoon in de douche.. Dusja.. Wel heb ik het zo afgesproken als het niet gaat ik direct naar huis mag. Dus we gaan het zien morgen..
Over 1,5 week is de embolisatie.. Ik ga het gewoon over me heen proberen te laten komen.. Het komt vast goed! :)

Liefs xx

2 opmerkingen:

  1. Embolisatie schijnt niet zo heel erg te zijn Sanne. Ik heb geen idee, nooit gehad, maar wel bij iemand dicht bij meegemaakt die talloze keren met spoed, direct tijdens grote longbloedingen ge-emboliseerd moest worden. Of misschien raakte hij er aan gewend op den duur, haha! Nee hoor, is niet grappig, iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Hoop voor jou dat je achteraf ook kan zeggen dat het meegevallen is! En dat je gewoon weer gaat werken, groot gelijk! Die bloeding(en) trekken zich toch niets aan van thuis, werk of waar dan ook. Als -ie wil bloeden, doet -ie het toch wel, waar je ook bent, wat je ook doet. Maar ik duim dat -ie dat niet meer wilt, dat bloeden! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb het ook nog nooit gehad, hopelijk gaat alles goed. Vooral veel sterkte toegewenst! En bezig blijven is nog altijd veel beter dan stilzitten en piekeren, dat is mijn ervaring

    BeantwoordenVerwijderen