Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 13 oktober 2011

Drukdrukdruk

Even snel een blogje want zoals de titel het al zegt, ik heb het druk.. De komende 2 weken tentamens. Veel leren, dingen afmaken en inleveren. Klein beetje gestrest hihi, maar alles komt goed!

Ik heb een super verjaardag gehad! Zaterdag avond zat de huiskamer flink vol en was het heel gezellig! Hele leuke cadeautjes gehad, zoals: Mijn vriend neemt me mee uiteten, van mn ouders een mooie ketting met daarbij passende oorbellen gehad. Met mijn vriendinnen mag ik mee uiteten, ook heb ik parfum en douchegel gehad. Een hele hoop met kaarten. Ik ben dus lekker verwent.

Qua gezondheid gaat ie lekker! Het hoesten is wat minder geworden, de AB zal zn werk doen. Wel had ik vorige week veel last van bijwerkingen van de Vfend, ook dit is veel minder, af en toe nog maar misselijk en niet tegen fel licht kunnen.
Gistere moest ik bloed laten prikken voor mijn leverfunctie, die kan verminderen door de Vfend. Hier heb ik nog niks van gehoord. Maar geen nieuws is goed nieuws denk ik maar.

Dit was het wel even voor vandaag. Als er nou de komende weken geen blog verschijnt, geen paniek. Dan moeten jullie maar denken, die is hard aan het studeren haha!

Tot de volgende keer!
Liefs xx

1 opmerking: