Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 15 december 2011

Controle EMC

Waaa ik ben happy!!!!

Hier komt het verhaal..
Nadat we eerst een half uur voor de parkeergarage hebben gestaan, ze zijn er nog steeds of weer aan bezig.. Gewoon om gek van te worden. Ik ben maar eerder uitgestapt en naar binnen gegaan, anders kwam ik te laat voor de LF.

Toen ging ik blazen waaaaaa 70% amai.. hihi.. Vorige maand was het 64%.. Ik zit weer op het niveau van 2,5 jaar geleden! Woehoeeee.

Daarna even wachten op ma, wantja die was nog steeds niet binnen haha! En toen kwamen we Djuna nog tegen in de hal! Super leuk altijd!

Toen door naar de arts en die was ook zeer tevreden!! Ik was wel 1,5 kilo afgevallen, maar mijn gewicht laten we nu even voor wat het is. Over 2 weken moet ik toch naar de dietiste en dan zien we wel verder. Hij vond het voor nu even belangrijk dat mijn LF zo goed omhoog is gegaan! Ook waren er geen schimmels meer te zien in mijn sputem van vorige keer. De Vfend doet zn werk!
Helaas heb ik vandaag geen sputem in kunnen leveren. Ik heb de hele dag nog niet moeten hoesten. Maar hij vond dit niet erg. Als er niks zit, dan zit er niks.

En toen weer naar huis!
Vanavond lekker sporten!

Liefs xx

2 opmerkingen:

  1. ghihi viel het toch allemaal mee, gelukkig! Maar snap het wel hoor, altijd spannend of het nog wel allemaal oke is!

    x Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zei het je toch ;)

    Enjoy the feeling!!

    BeantwoordenVerwijderen