Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 14 december 2011

Morgen controle

Hier ben ik weer eventjes..

Morgen op controle bij de longarts. Het hele ritueel word weer gedaan. LF, Bloedprikken ect..
Voor het eerst sinds lange tijd ben ik er niet gerust op. Mijn gewicht is dramatisch (daar gaat ie zeker wéér over beginnen). Mijn LF weet ik het ook niet zo. Vorige week een hele week niet gesport. Ik weet het, heel slecht, maar ik had het zo druk met school dat het er gewoon bij inschoot. Vanochtend weer naar de fysio geweest en mn hartslag ging richting de 185, nou dit gebeurd alleen als ik tegen een opname aanzat of net uit het ziekenhuis kwam en mn conditie weg was.
Verder hoest ik echt bijna niet, dus word morgen nog een hele klus om sputum in te kunnen leveren.

We hopen maar op het beste! Morgen een blogje van mij!
Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Sterkte Sanne.
  Hopelijk valt het mee. Maak je niet ongerust hoor, daar wordt je echt niet beter of slechter van.

  Groeten Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sanne,
  zet hem op. Zoals Ad zegt werkt ongerust zijn niet positief, maar ik ken het. Dat heb je niet in de hand. Het komt vast goed, ondanks dat ik me soms minder voel blaas ik wel onwijs goed. Iedereen is op dit moment zwak ziek en misselijk, dus dont worry! Succes morgen!

  BeantwoordenVerwijderen