Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 26 februari 2012

Retourtje SEH

En toen ging het niet meer.. Hoe eigenwijs ik ook was, ik wilde werken afgelopen zaterdag.. Maar het ging niet.. Ik kon elke keer net tegen de klanten zeggen; bedankt en een fijn weekend en toen was mijn lucht op..
Na 1,5 uur gewerkt te hebben ging ik ziek naar huis.. Dit is de eerste keer in 3,5 jaar dat dit mij overkomt.. Ziek naar huis...

Thuis aangekomen gelijk maar even naar het ziekenhuis gebeld en jahoor ik moest langskomen, mn spullen bij elkaar geraapt, Marco opgehaald en hup naar Rotterdam..

Toen begon het wachten, wachten en nog eens wachten.
Saturatie in rust was goed, maja als ik niks doe dan gaat het ook wel, maar owee als ik moet gaan lopen ofzo..Bloeddruk was ook goed, alleen mijn pols was wat aan de hoge kant. Ik had geen koorts, maja ik daarvoor een pcmol ingenomen, dus die was gezakt.
Bloed werd geprikt, normaal gelijk via een infuus, maar ik dramde mijn zin door. Ik wil GEEN infuus, straks mag ik misschien naar huis en dan hebben jullie mij voor niks een trauma bezorgd.. En jawel de verpleegkundige luisterde naar mij.. Thank god haha!

Toen de arts zei; we kijken even naar je bacteriën die je hebt of die je eerder hebt gehad, kunnen we kijken of je naar huis mag of dat je toch moet blijven..
Ik dacht shit; ik heb de Pseudo, daar is niet echt iets voor.. Dus ik zag alles in duigen vallen.. Ik was gelijk al plannen aan het maken, wat ik zou gaan doen als ik weer naar huis mocht.. En dat was de MAC.. hmmm zoo lekker haha!

Toen de arts terug kwam met een recept, zei ik heel verbaasd; mag ik naar huis? Ik kon het niet geloven haha. Ik mocht naar huis op 1 voorwaarden; Rustig aandoen, maar dan ook echt.. Alles op een laag pitje. En ETEN.. En dat werd heel duidelijk gezegd.. Dus ik ga mn best doen, maar alles is even smerig op dit moment.. Ook als de koorts niet weg gaat of als ik merk dat de AB niet werkt moet ik ook terug komen. Ik heb 1500 mg Cipro en ik moet 2x per dag vernevelen met Collistine, eigenlijk hoefde ik pas 1 maart ermee te beginnen, maar nu iets vervroegd. Ik hoop maar dat de Cipro werkt, want normaal doet dat weinig.. Even afwachten..

En jahoor wij gingen langs de mac haha! Heerlijk gegeten.. Daarna Marco thuis afgezet, die was ook wel geschrokken. Arme jongen, maar wat is het toch een lieverd :)

Mijn longarts gaat van de week bellen en ik mag woensdag langs de diëtiste.. Complete ramp.. Maar ik ga heel duidelijk tegen haar zijn..

Liefs xx

5 opmerkingen: