Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 9 februari 2012

We gaan lekker door!! :)

Net terug uit het EMC.. Longfunctie en bezoekje aan de arts.

Longfunctie met 4% achteruit. Die zit nu op 66% en in liters 2.15. Arts was zeer tevreden. Alles zag er goed uit. Over het slippertje vorige week bij de fysio, dat kon gebeuren. Omdat ik altijd al een lage bloeddruk heb. Gewoon in de gaten houden. Verder niks ergs.
De Vfend is stop gezet! Ik heb mijn piek gehaald met de longfunctie en de schimmels en andere beestjes zijn weg. Nu gaan we kijken wat het doet zonder Vfend..
Ook hoorde ik dat ik met de Vfend geen alcohol mocht.. Oeps dat zei hij nu pas, terwijl ik die al 4,5 maand slik.. Ik maakte er maar een grapje over van nouja ik leef nog. Hij moest er ook wel mee lachen.

Volgende week carnaval! Ik kan niet wachten en zeker nu ik weet dat ik gewoon stabiel ben, dat de Vfend is gestopt. Positief dagje!
En vanavond ga ik samen met Marco onze foto's ophalen die gemaakt zijn tijdens een fotoshoot. Ik ben heel erg benieuwd hoe ze geworden zijn!

Liefs xx

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Sanne.

  Geniet ze! (ondanks dat ik niet snap wat je er aan vind dat carnaval. Ach ja van boven de rivieren he ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Jeroen! Idd boven de rivieren, daar snappen ze niet wat er zo leuk is aan carnaval haha!
   Ik heb er zin in hoor hihi!

   Verwijderen
 2. Nou dat is mooi nieuws :). Veel plezier met carneval...Enne komt er een foto van de fotoshoot op je blog?? ben erg benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen