Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 3 februari 2012

Misschien toch wat rustiger aandoen??

Afgelopen woensdag ging ik -met veel tegenzin- naar de fysio. Nadat ik 10 min had gestept mocht ik op mijn grote vriend de fiets. Toen ik na 8 min knallende koppijn kreeg en het gevoel had dat ik van mn houtje ging moest ik stoppen van de fysio.
Toen kwamen de controles, die liegen niet. Saturatie 85%, nou ik had het wel wat benauwd, maar 85% vond ik wel heel laag. Mn bloeddruk daarin tegen was ook veels te laag 75-35.. De fysio wilde de dokter erbij halen.. Na lang praten en zeggen dat ik dat niet nodig vond, dat het wel zakte (lekker eigenwijs) ging het na een kwartier weer goed. Saturatie van 99% en een bloeddruk van 115-70. De rest van de dag lekker mn ding gedaan en heb ik er geen last meer van gehad.

En gistere ging het weer niet echt lekker, nja ik had gewoon veels te veel gedaan. Om half 7 ging de wekker, als ik ergens een hekel aan heb is het wel vroeg opstaan. Ik ben 's ochtends niet vooruit te branden. Ik moest voor 2uurtjes naar school, daarna met mams naar de Ikea, we konde iets niet vinden, dus na mij idee wel 10x op en neer gelopen. En ik was zo slim om hakken aan te doen, nou dat doe ik dus niet meer! Daarna nog 2 winkels in Breda voor carnavals kleding te shoppen! Want dat is al over ruim  2 weken. Toen nog naar Roosendaal, even gewinkeld en gelijk mijn broetje van zn stage opgehaald. Daar kwam ondertussen de hoofdpijn al opzetten. Nadat ik even had gerust was het weg. 'S avonds ging ik sporten met een vriendin, want dit hadden we al een paar weken niet gedaan. Het sporten ging goed :) Nergens last van.

Toen ik 's avonds in de bank zat, merkte ik pas hoe moe ik was.  Toen moest ik nog gaan douchen, nou stekende hoofdpijn, ik lag dus al om half 10 in mijn bed en heb tot vanmorgen half 7 geslapen. Nu ben ik weer fit...

Ik ben ook zo druk met alles, heel fanatiek met carnavalswagen bouwen, mijn studie! En misschien moet ik ook wat meer opzelf gaan letten. Maar het is allemaal zo leuk en ik wil alles doen wat mijn vrienden ook doen, maja die hebben geen CF en ik wel. Soms zou ik ook gewoon eens willen dat ik ook maar door kon gaan ect.. En vooral met zulke tijden. Mijn vrienden gaan straks 6 dagen carnaval vieren.. Ik weet nu al dat ik dat niet trek, en dan ben ik zo eigenwijs dat ik het gewoon doe...Dat kan ik dan maar niet accepteren..

Volgende week staat weer een bezoekje aan de longarts te wachten.. Pff ik zie er nu al tegenop. Wat als hij zegt, we houden je hier.. Dan kan ik fluiten naar de carnaval...

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Hakken en Ikea zijn idd geen fijne combi, dat doe ik ook nooit meer ;)
    En ik hoop voor je dat je gewoon carnaval kunt vieren, misschien proberen voor die tijd goed rust te nemen, en erna ook? En misschien zelfs tussendoor ook 1 dagje ;) Het blijft lastig als je hoofd meer wil dan je lichaam aan kan :( Veel sterkte!
    Liefs Sandy

    BeantwoordenVerwijderen