Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 5 maart 2012

Leuk weekendje gehad

Afgelopen zaterdag met 2 vriendinnen naar de film geweest, daarna hadden we nog wat gedronken in de stad. Daar zagen we de rest van onze vrienden. Ik dacht bij mezelf, is dit wel verstandig om te gaan stappen?! Maarja je leeft maar 1 keer haha.. Dus ik ben heel eventjes gegaan. Daarna met Marco naar huis gegaan. Die nacht lekker liggen hoesten wantja rook is gewoon niet fijn. Gelukkig sliep Marco zo vast dat hij mij niet heeft gehoord en heeft dus ook goed geslapen ondankts mij gehoest.

En toen zijn we zondag gaan zwemmen bij de Tongelreep in Eindhoven. We hadden gistere half jaar een relatie, dus tijd voor iets leuks! :) Heel de middag in het zwembad gehangen, frietjes gegeten en daarna lekker naar huis. Wat word je toch loom van z'n zwembad.
Toen we terug naar huis reden, was er een vrachtwagen omgekanteld met aardappels.. Ik heb nog nooit zoveel aardappels bij elkaar gezien. De mensen stond met scheppen de aardappels van de rijbaan af te halen.. Er stond dus ook een dikke kijkfile aan onze kant. Thuis aangekomen lekker gegeten en de rest van de avond op de bank gehangen. Tegen een uur of 10 Marco naar huis gebracht en lekker gaan slapen. Toch best vermoeiend z'n avond en dag.

Maar ik voel me stukken beter dan vorige week. De antibiotica doet z'n werk. Dus ik ben weer gered van een opname! :)

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Laat die opname een eind wegblijven hihi..
    Gelukkig slaat het aan!

    BeantwoordenVerwijderen