Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 29 maart 2012

Persoonlijk record!!

Aller eerst heel erg bedankt voor de reacties op mijn vorige blog! Ik heb er vertrouwen dat het goed gaat komen! Nu is het even afwachten wanneer..

Gistere besloot ik samen met mijn moeder en tante "even" 5 kilometer hard te gaan lopen.. Gewoon even kijken hoever we kwamen. Ik loop al langer, maar ben er 2 maanden uitgeweest, vorige week dacht ik laat ik weer eens beginnen.. Ik loop al een tijdje 3x 10 min.. De eerste 10 min gaan altijd heel goed, nauwelijks aan het hijgen, de 2e 10 min gaan al wat moeilijk en de derde 10 min weet ik amper vooruit te komen..
Ik was al tot een conclusie gekomen dat ik gewoon door moet lopen en niet telkens stoppen en dan weer opnieuw beginnen, dat werkt voor mij niet..
Dus gistere was het moment daar.. Ik moet zeggen ik vond het best makkelijk.. Mn longen hadden er zin in, er zat geen pap in mn benen, dus ik liep de 5 kilometer achter elkaar uit in een tijd van 36,5 minuut.. Ik was en ben nog steeds heel erg trots op mezelf..Aangezien dat ik 1 maand geleden op de eerste hulp zat zonder lucht, een maand later loop ik "even" de 5 kilometer hahaha! In juni ga ik de 5 kilometer bij ons in het dorp lopen, dit moet lukken.. Nog nooit in mn leven is dit gelukt, vroeger heb ik ook hardgelopen, maar dan hield ik het niet vol, of had ik geen zin, elke keer had ik wel een smoes.. Maar nu ga ik het volhouden!!!

Dit vond ik wel een blogje waard! :)

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Wauw, dat vind ik echt heel goed en snel! Knap gedaan hoor :).

    Groetjes,
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen