Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 2 maart 2012

Update'tje

Gistere had ik een vreselijke terugval. Heel benauwd en niet eens de fut om me aan te kleden, dus dat werd een dagje bankhangen.. Later in de middag kwam de koorts weer.. Die is nu weer weg gelukkig..
Mijn arts zou bellen afgelopen week en omdat hij gistere poli afspraken had, dacht ik die gaat wel bellen, maar helaas...
Dus ik zelf bellen...
"nee Mevrouw, die is niet meer aanwezig"
Altijd fijn zulke dingen.. Dus ik de CF verpleegkundige bellen..
"Dit is de voicemail van.... Spreek je bericht in na de piep, dan bel ik u zo snel mogelijk terug"
Daar had ik dus ook niks aan..
En om nou de eerste hulp te gaan bellen, zag ik ook niet zo zitten..
Dus ik maar een mail gestuurd..

En toen ging vammorgen om 8.30u de telefoon.. Gelukkig was ik al wakker en toen ik de telefoon hoorde dacht ik pfff wat gaan ze zeggen... Thuis blijven? Gelijk komen.. Geen idee..

Dus een beetje met trillende handjes naar de telefoon..
Heel gesprek gehad, uiteindelijk heb ik een andere AB gehad, Levofloxacine ofzo iets.. Ik ken die denk ik niet.. Als deze AB niks doet mag ik inchecken in het witte hotel dus ik hoop zo dat ie iets doet..
Mijn arts heeft van het weekend dienst, dus dat is wel fijn..
Nog even over het misverstandje over het bellen.. Mijn arts wist niet dat hij moest bellen.. Perfecte comminicatie geweest, hij was vooral blij dat ik contact heb opgenomen, anders had ie helemaal niet gebeld...
De AB moet iets gaan doen want zondag heb ik een half jaar met Marco, we gaan natuurlijk wel iets doen.. Dus ik moet me fit voelen haha!

Dus ik zeg; AB doe je werk en laat mij thuis blijven haha!

Liefs xx

3 opmerkingen:

 1. Ik duim voor je dat de nieuwe ab z'n werk doet!
  Sterkte!
  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sanne,

  Hopelijk doet deze ab voor jou wel zn werk en hopelijk de c.ipro voor mij haha want ik geloof niet dat ze nog een andere optie voor mij hadden enne samen in het ziekenhuis kan best gezellig zijn hoor maar laten we het toch maar niet doen!
  Beterschap voor jou en even lekker uitrusten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte meid!
  Ik duim... hopelijk werkt de AB

  BeantwoordenVerwijderen