Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 7 augustus 2012

Zuid Frankrijk!

Daar ben ik weer! Terug van een geweldige vakantie in Zuid Frankrijk met Marco! :)

Zondag avond zijn wij terug gekomen na een lange reis van 12.5 uur. De bedoeling was dat wij de heen en terug reis in 2 dagen zouden rijden. Zodat het voor mij niet te vermoeiend ging worden. Maar het was zo rustig op de weg dat we maar besloten om in 1x door te rijden. De heenreis ging heel goed. 14 uur gereden met regelmatig even stoppen en verwisselen van plek. De terugreis hebben we flink het gas in getrapt en naar huis gereden. Als je eenmaal naar huis gaat, wil je ook naar huis. We hebben alleen even file gehad in Lyon, maar verders konden we lekker doorrijden!

Toen we daar aan kwamen werden we gelijk verast door een flinke regenbui die de hele avond duurde. Dus in de regen de tent opgezet en alles letterlijk naar binnen gegooid. De volgende ochtend zouden we daar al weer weg gaan om naar de juiste camping te gaan.

We hebben heerlijk weer gehad. Soms iets te warm. Twee dagen had mijn lijf er echt geen zin in. Dan werd ik 's ochtends wakker met een gevoel van pff moet de dag nog beginnen?! Die twee dagen hebben we ook echt letterlijk niks gedaan. Ik ben in een stoel gaan zitten, vriendjelief zorgde voor eten en drinken en deden af en toe een spelletje. Die dag heb ik best wat geslapen, toen de zon onderging en de temperatuur zakte hebben we nog een rondje gewandeld. Toen had mijn lijf er weer zin in. Verder zijn wij een dag naar Monaco en St. Tropez geweest. Dat moet je gewoon een keer gezien hebben. Wat een rijke mensen wonen daar haha.

De rest van de vakantie nog wat aan het strand gelegen. Voor de tweede week. De eerste week zat ik nog aan de AB, waar ik niet mee in de zon mocht. Dus factor 50 gesmeerd en dan ging het goed. Toch ben ik  voor mijn doen echt bruin geworden.
Tussen mij en Marco is ook alles heel goed verlopen. Wij hadden nog nooit langer dan een weekend bij elkaar geweest, dus dit was wel even een uitdaging. Maar het echt heel fijn. Ik vind het nu ook echt raar dat hij er nu niet is. En ook 's nachts is het wennen om weer alleen in bed te liggen. Tijdens de vakantie hadden we ook nog eens 11 maanden een relatie. Die dag hebben we lekker 's avonds nog even op het strand gezeten met wat drinken. Was echt super!
Wij hebben echt een super vakantie gehad en waren er allebei heel erg aan toe. Het kamperen is zo goed bevallen dat wij volgend jaar weer gaan. Jammer dat wij dat vroeger nooit gedaan hebben.

En nu is het dan weer voorbij. Moeten we weer een jaar wachten.

Door het warme weer ben ik wel 2 kilo afgevallen. Ik dacht dat de schade erger zou zijn aangezien ik 9 van de 10x geen hap door mijn keel kreeg. En geen sondevoeding gebruikt ruim 2 weken. Dus dat gaan we even goed maken. Over 2,5 week mag ik op controle en dan moeten die kilo's terug zijn hihi.

Hier nog een paar foto's van onze vakantie! :) 


De Camping


's avonds een wandeling maken


Pizza's

St. Tropez

St. Tropez

Laatste avond
1 opmerking:

  1. Klinkt als een leuke geslaagde vakantie!! :)
    Jammer hè dat je dan weer een jaar moet wachten!

    xx Sam

    BeantwoordenVerwijderen