Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 9 april 2013

OutrunCF

Afgelopen zondag gingen we al vroeg richting Scheveningen om daar 1 mijl te lopen. We reden weg met een zonnetje, maar hoe dichter we bij Scheveningen aankwamen hoe verder de zon weg was. Het was zelfs zo mistig dat we de zee niet konden zien. Dat was wel jammer, anders had ik nog wel even een kijkje willen nemen op de pier.

Verder was alles super goed geregeld, met dank aan Djuna!! Ik ben trots op je meid dat je dit weer elk jaar voor elkaar krijgt!
Het lopen zelf ging goed, buurtende weg was het einde ineens in zicht. Marco had zoiets van is dit het nou? Wat gaan we nu doen haha. Wij moesten er allemaal wel meelachen. Hij vond het wel heel leuk om er bij te zijn en ik kreeg ' s avonds ineens allerlei vragen, we hebben er lang overgepraat met een lach en traan.

Als afsluiter zijn we nog even gaan eten bij de Mac, altijd lekker haha. Daarna zijn we weer rustig aan naar huis gereden. Het was weer een dag om nooit te vergeten! Nogmaals bedankt Djuna:)

Vandaag nog even een toets gemaakt, want ja die Propedeuse is nog altijd niet in the pocket, hopelijk dit keer wel. En anders is alles voor niets geweest. Heb ik 2 jaar weggegooid, misschien wel kostbare jaren.. Maja meer als m'n best kan ik niet doen, en dat heb ik gedaan.

Komende zaterdag heb ik verrassingsdag met Marco, dit heb ik voor zijn verjaardag gegeven in februari, maar er kwam van alles tussen dus gaan we het dit weekend doen. Ik ga nog niet vertellen wat we gaan doen, stel dat hij dit leest, dan is het geen verassing meer haha. Dus volgende week zullen jullie het wel horen :)


Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sanne,

  Ik heb je wel zien lopen, maar eigenlijk niet de moeite genomen even kennis te komen maken! Ik was degene met die lange staart en dat zoontje. Heb je mij gezien?
  Het was weer voorbij voordat ik het wist. Volgend jaar kom ik me echt even voorstellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mara!

   Ik denk dat ik je wel gezien heb, maar durf het niet met zekerheid te zeggen haha! Volgend jaar moet je maar even roepen haha:-)

   Verwijderen
 2. Ik duim dat je je Propedeuse haalt! :)
  Alvast veeeel plezier voor zaterdag!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergezellig dat jullie erbij waren! Heel leuk om Marco nu ook eens in real life te ontmoeten he!

  Ik hoop dat het meeviel vandaag voor je P!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen