Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 18 april 2013

Propedeuse!!

Jawel ik heb mijn toets gehaald en daarmee is mijn P binnen. Ben echt heel blij!! Kunnen we weer een hoofdstuk afsluiten. Hoe nu verder weet ik niet. De woorden van mijn longarts dat hij het niet verstandig vind om met kinderen te gaan werken spoken door mijn hoofd... Ik vind kinderen echt geweldig, maar wil ook een toekomst met Marco en misschien vergooi ik die wel als ik met kinderen ga werken.. Maja misschien ook niet.. Zo lastig..

En aan de andere kant moet ik gewoon blij zijn dat ik kan werken op mijn 22e en ook nog van allerlei dingen ernaast kan doen, want dat is ook niet vanzelfsprekend.. Zo heeft een lieve Cyster van 20 jaar besloten om HU te gaan staan en betekend dat ze in het ziekenhuis moet wachten op nieuwe longen.. Pfoe en dat is niet makkelijk! Ik heb heel veel respect voor haar!

Liefs xx

3 opmerkingen:

  1. proficiat!!! we moeten genieten zolang we kunnen en positief vooruit blijven kijken
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je P. En nu nog beslissen hoe verder. Ik liep zo'n vijftien jaar geleden zelfs een jaar stage op de kinderafdeling in het ziekenhuis. De arts ging toen akkoord, maar achteraf van de zotte natuurlijk... Toch wel altijd met kinderen blijven weken, maar veelal vanachter een bureau. Ook als mama nu kom ik op veel snotneuzen-plekken. Het zijn risico's inderdaad... Lastig hoor!

    BeantwoordenVerwijderen