Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 4 april 2013

OutrunCF

Woehoe zondag OutrunCF!! Ik heb er veel zin in, om iedereen weer eens live te zien. En natuurlijk 1 mijl te lopen, afgelopen weekend nog een voorproefje gedaan met 2x 3 km, dus dat moet goed komen.

Dit keer gaat Marco ook mee. Ik vind het bijzonder om dit samen met hem te doen.. Ook gaan mijn moeder en tante mee, die zijn elk jaar al mee gegaan, maar dat Marco dit jaar meegaat, vind ik echt heel leuk. Hij vind het wel spannend en weet niet zo goed wat hij kan verwachten, dus probeer hem maar zo goed mogelijk voor te bereiden.
Ik moest wel lachen om zijn opmerking; 1mijl maar? Ow dat is zo gebeurd.. Ik zo ja Marco, jouw longen zijn goed, de meeste die mee lopen zijn de longen toch een stuk minder. Het gaat dus niet mega snel, gewoon op je gemak lopen, het is geen wedstrijd wie als eerste is haha.. Gelukkig kon hij hier wel om lachen..

Ik ben heel benieuwd wat hij ervan vind zondag!

Tot zondag iedereen!
Liefs xx

1 opmerking:

  1. Gaat gewoon hartstikke gezellig worden!
    Marco zal versteld staan hoe on-ge-lo-fe-lijk fantastisch leuk wij zijn hahahaha ;)

    Yeeeyyy tot zondag!

    BeantwoordenVerwijderen