Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 16 juni 2011

Ik ben het even helemaal beu!

Ik ben het beu, echt verschrikkelijk beu..
Ik wil aankomen..
Ik wil niet zo dun zijn.

Als ik overstraat loop en ik zie mensen lopen dan denk ik; Ik ben veel dunner, of zo wil ik ook niet worden..
En als ik aan het werk ben en ik zie de klanten dan denk ik; zo zou ik ook wel willen zijn..

Heel de dag ben ik ermee bezig.. Ik ben het zo ongelooflijk beu..
7 kilo aankomen.. Dat stelt niks voor zei een klant gistere.. Gewoon lekker veel chips en friet eten.. Ik zou het wel weten hoor..
Ik dacht laat maar ik ga hier niet op in..

Een andere klant die bij mij gistere aan de kassa kwam. Zij was een jaar naar het buitenland geweest. Ze vond mijn haar erg leuk. Maar daarna zei ze; Je bent er niet dikker opgeworden he meid..
Toen heb ik een half uur met een brok in mn keel achter de kassa gezeten..

Ik ben al ruim 1,5 week elke avond chips aan het eten.. En ik ben niet eens 1 ons aangekomen..
Misschien moet ik geduld hebben en gaat het niet zo snel..

Maar ik wil aankomen..
Ik word hier echt verdrietig van..
Mijn grootste hobby shoppen is niet meer mijn grootste hobby.. Elke keer die confrontatie met de spiegel of een kledingstuk dat te groot is..
Ik wil het niet meer..

Ik eet niet met plezier, maar omdat het moet.. Ik weet bijna niet eens meer hoe het voelt om honger te hebben, dat gevoel heb ik al zo lang niet meer gehad.
Ik heb ook elke keer de neiging om op te weegschaal te gaan staan als ik iets gegeten heb. Ik weet dat ik dat niet moet doen..

Ik ben het gewoon beu..

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Heey Sanne,

  We hebben dr gewoon een echte topic over geopend op t forum!!!
  Wat voor lekkere dingen eten wij om dikker te worden!
  Ik probeer hier inmiddels elke 2 uur wat te eten en kiep er nog twee nutridrinks bij....
  Aankomen doe ik nog niet, maar afvallen gelukkig ook niet...
  Ik merk inmiddels wel dat ik nu wel hongermomenten krijg en dat heb ik ook heel lang niet gehad!
  En idd alsmaar dat gezeur van buitenstaanders over hoe mager we wel niet zijn, mijn bmi is nog goed en je moet er wel voor waken dat je geen afkeer van eten gaat krijgen,.
  Een dag wat minder is ook eens niet erg en hier sta ik maar 1keer per week op de weegschaal..

  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb nu sonde voeding s'nachts en ben dus wel een paar kilo aangekomen ik heb 1500 kal per nacht en ik weeg nu 50 kilo en ben 1.57 m dus t valt wel mee eerder was ik maar 45 kilo Misschien is dat wat voor je, of vind je t helemaal niks Maar trek je van die misselijke opmerkingen maar niets aan was zeker een dikkerd die dat zei of ze was jaloers op je.Het is zeker niet leuk als iemand zoiets zegt maar die mensen praten zonder verstand en weten niet dat ze er iemand pijn mee doen.Maar ik gun je het beste

  liefs margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moeilijk Sanne! En die opmerkingen zijn zooo dom. Blijkbaar mag je over dunne mensen vannales zeggen (eet je wel genoeg?), maar wij zeggen toch ook niet tegen dikke mensen "eet eens wat minder!", zou niet in me opkomen. Kan ik altijd heel boos om worden zoals je merkt ;-) Mensen verwachten niet dat aankomen ook een probleem kan zijn. Ik hoop dat het lukt om het wat van je af te zetten, en gewoon weer zin krijgt in lekkere dingen. Is er iets waar je echt gek op bent? Sterkte!
  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Probeer het wat los te laten Sanne. Je kunt het niet afdwingen. De ene periode gaat het heel moeizaam met aankomen dan wel op gewicht blijven en de andere keer gaat het veel gemakkelijker. Ik ben 1.70m en weeg nu 54 kilo. Dat is echt veel voor mij, maar reken mijn BMI uit en het is allemaal maar net net. En ja, dunne beentjes, dunne armen, dikke buik...het zij zo. Balen doe ik nog steeds, al zooo lang, maar het beheerst mijn dag niet. Het hoort bij mij en ja, mensen kijken en dat zullen ze altijd blijven doen! Maar vergeet niet dat "men" al gauw iemand "dun" vindt als ze eigenlijk zichzelf te dik vinden hè...en er is een serieuze maatverandering aan de gang mbt "normaal": alles is een maat opgeschoven. Een broek maat 36 was een aantal jaar geleden maat 38. Mensen worden dikker en de mode verschuift daarin mee. Voor ons cf-ers niet zo leuk nee, maar een keer een slechte eetdag is niet erg. Je doet je best en meer kun je niet doen. Blijf vooral genieten van lekker eten en leer op z'n tijd gewoon zeggen: jammer dan!!!!
  Die stress vreet ook energie...
  Kop op!!!

  BeantwoordenVerwijderen