Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 9 juni 2011

Toppie!!

Afgelopen maandag vertrokken mijn ouders voor een midweekje naar Normandië..
Morgen komen ze alweer terug..

De afgelopen 5 dagen heb ik dus alles gedaan. Zoals; boodschappen, schoonmaken, de was, koken en ik moest ook nog 3 dagen werken.
Mijn broertje was wel thuis, maar die moest 5 dagen van sochtends tot laat in de middag naar school. Dus ik heb alle taken maar op me genomen.
In het begin van de week dacht ik dat het misschien wel teveel zou worden en het werken en thuis ook alles nog doen.
Mijn ouders hadden gezegt dat ik de was niet hoefde te doen en als het stofzuigen teveel zou zijn, hoefde dat ook niet.
Maar dan ben ik weer zo eigenwijs om het wel te doen. Ik wil niet dat ze morgen thuis komen en de vloer ligt vol met van alles of dat ze gelijk kunnen gaan beginnen met wassen.

Dus ik heb maandag ochtend een schema gemaakt met wat ik wanneer zou gaan doen. Op de dagen dat ik werk doe ik niks. Toen heeft mijn broetje toen hij thuis kwam van school even snel wat boodschapjes gedaan.
Op de dagen dat ik thuis was, zoals vandaag, heb ik alles op me gemakje gedaan. En was draaien is niet zo moeilijk. In de tussen tijd dat de was in de machine zat heb ik gestofzuigt en boodschappen gedaan.
Het was goed weer, dus heb ik lekker alles buiten kunnen droger, behalve de handdoeken.. Die worden dan zo hard en dat vind ik niet fijn haha! Daarna de was gestreken en opgevouwd.

Nu is alles weer netjes en opgeruimt en ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik totaal niet moe ben.
Ik het begin van de week was ik daar wel bang voor. Dat ik teveel hooi op mn vork zou nemen.
Ik voel me gewoon toppie!

Liefs xx

1 opmerking: