Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 12 april 2012

Wat een communicatie zeg....

Ik ben nu 3 dagen niet lekkerr, gistere ochtend gemailt naar het ziekenhuis.. Koorts..flinke koorts, hoesten waar je u tegen zegt.. Nergens geen fut voor hebben..
Nu had de longarts gistere ochtend naar mijn moeder gebeld, maar ik was met mn eigenwijze kop gaan werken hihi.. Dus belde die mij 2x op mijn gsm, maja als ik aant werk ben kan ik niet opnemen.. Vervolgens heel de middag niks meer gehoord..
Vanmorgen is mijn moeder 5 min niet bij de telefoon en ja hoor er was weer gebeld.. Vervolgens heel de ochtend met onze neus op de telefoon gezeten, maar niks...

Ik voel me vandaag zo slecht dat mijn moeder heeft geholpen met douchen, nou dit heeft ze nog nooit hoeve doen.. Ik heb er echt de fut niet voor..
Dus zelf maar een paar keer de CF verpleegkundige gebeld, maar die nam niet op.. Toen maar naar de longpolie, want ik weet dat hij op donderdag spreekuur heeft.. Als zijn patiënt weg was, zou hij ons even bellen, en dat deed hij ook..

Wat ik te horen kreeg was dat er sinds gisteren.. Ja sinds gisteren... Een AB kuur klaar ligt bij de Apotheek en ik kreeg de vraag erbij waarom ik nog niet begonnen was.. Uuh omdat ik het niet wist?! Daar krijg je toch iets van he.. Dan heb je al niet veel energie en dan komen ze daarmee aan zetten.. Schijnbaar had gistere middag de CF verpleegkundige moeten bellen, Ik heb de hele middag met 3 telefoons in de bank gehangen en geen 1 is er af gegaan...
Maar goed, mijn moeder naar de apotheek.. Ik heb Cipro gehad voor 3 weken.. Alleen reageer ik daar 9 van de 10 keer niet meer op.. Echt geweldig dit..

Nu moet ik morgenmiddag even naar de SV-long bellen om te zeggen hoe dat het gaat... Waar dat opslaat weet ik ook niet.. Maar na 2 tablette voel ik me niet ineens beter, dat duurt altijd een paar dagen.. Dus ik denk dat ik morgen mn koffertje kan gaan pakken..

En wat baal ik van de manier waarop dit weer moest gaan.. Wat een communicatie zeg...

Liefs xx

3 opmerkingen:

 1. balen balen balen meis... :(
  succes morgen !!

  xxx sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend allemaal Sanne, veel beterschap!!!
  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen